Τα νέα των μελών μας

Radisson Blu Park Hotel: Tru Catering Experience

Το TRU Catering Experience είναι η ανανεωμένη υπηρεσία Catering με την υπογραφή του Radisson Blu Park Hotel και με εμπειρία 20 χρόνων στο χώρο της εστίασης και των εκδηλώσεων.

Η προσωπική φροντίδα, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, οι πρωτότυπες ιδέες και η γνώση των πιο απαιτητικών events συντελούν στην ολοκληρωμένη εμπειρία μιας επιτυχημένης εκδήλωσης που υπόσχεται το TRU Catering Experience.

Ποικιλία γαστρονομικών επιλογών, πρωτότυπων cocktail, διακοσμητικών – μουσικών προτάσεων, θεματικών events και συμβουλευτικές υπηρεσίες, είναι όλα τα απαραίτητα για την οργάνωση και την επιτυχία της δική σας επαγγελματικής και κοινωνικής εκδήλωσης.  

Με δυνατότητα επιλογής στο χώρο σας ή σε έναν από τους κορυφαίους χώρους και κτήματα που συνεργαζόμαστε, ικανούς να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, ιδιαίτερης αισθητικής και αριθμού προσκεκλημένων από 30 έως 3000 άτομα. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο