Τα νέα των μελών μας

Radisson Blu Park Hotel: Tο Radisson Blu Park Hotel, Μέγας Χορηγός του 1ου ΟΠΑ Run

undefined

 

 

 

 

Την Κυριακή 6 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Πεδίον του Άρεως το πρώτο ΟΠΑ Run. Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου και περιπάτου, που οργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ)  σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής. Στόχο έχει την ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως ως ενός πάρκου ευχάριστου και φιλικού προς τον επισκέπτη, φιλόξενου και δημιουργικού για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, ελκυστικό  για τους νέους και τις νέες, αλλά και τους πολίτες της Αθήνας γενικότερα. 

Το Radisson Blu Park Hotel ένα από τα ιστορικά ξενοδοχεία πολυτελείας των Αθηνών βρίσκεται 42 χρόνια (από το 1976) ακριβώς απέναντι από την κεντρική πλατεία του Πάρκου και αρκετά από τα δωμάτια του βλέπουν στο πράσινο του μεγαλύτερου αυτού πάρκου των Αθηνών (277 Στέμματα!) Το Radisson Blu Park Hotel ως Μέγας Χορηγός στηρίζει την προσπάθεια για την νέα ενεργή ζωή του Πεδίου του Άρεως, του μεγαλύτερου πνεύμονα πράσινου της πόλης μας, καθώς και την προώθηση του αθλητισμού και στέκεται δίπλα στην πρωτοβουλία του Οικονομικού Πανεπιστήμιου για την διοργάνωση του 1ου  ΟΠΑ Run. 

undefined

Φιλοδοξούμε η εκδήλωση αυτή, με τη συμμετοχή του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, κυρίως φοιτητών/φοιτητριών και πολιτών, αφενός να αποτελέσει την αρχή για μια σειρά εκδηλώσεων πολιτισμού, αθλητισμού και ψυχαγωγίας εντός του Πεδίου του Άρεως, και αφετέρου να παροτρυνθούν οι συμμετέχοντες να εντάξουν τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής στην καθημερινότητά τους. 

Την ημέρα του Αγώνα, την Κυριακή 6 Μαΐου, μετά την ολοκλήρωση των απονομών θα ακολουθήσει συναυλία, την οποία θα «ανοίξει» η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και θα ακολουθήσουν άλλα γνωστά μουσικά σχήματα.

Πληροφορίες: 

Δήλωση συμμετοχής: LINK 

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝΚυριακή 6 Μαΐου, Ώρα έναρξης: 9:30π.μ.

Σημείο εκκίνησης: Άγαλμα Βασιλέως Κωνσταντίνου | Πεδίον του Άρεως, Οδός. Μπροστά ακριβώς από το Radisson Blu Park Hotel. 

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ – Κυριακή 6 Μαΐου  Ώρα έναρξης: 10:30π.μ.

Σημείο εκκίνησης: Άγαλμα Βασιλέως Κωνσταντίνου | Πεδίον του Άρεως, Οδός. Μπροστά ακριβώς από το Radisson Blu Park Hotel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο