Τα νέα των μελών μας

Radisson Blu Park Hotel: Sunday Brunch, κάθε Κυριακή στο Radisson Blu Park!

undefined

 

Κάθε Κυριακή, 12:30 – 16:30, υιοθετήστε μια καινούρια μεσημεριανή συνήθεια.

Στο Radisson Blu Park Hotel απολαύστε πλούσιο μπουφέ και μεγάλη ποικιλία από ομελέτες, αβγά encocotteBenedict, ζεστό καπνιστό σολομό, αρωματικές σαλάτες, αλμυρές & γλυκές τάρτες, αλλά και λαχταριστά pancakes, ντόνατ, μηλόπιτα & pizza-σοκολάτα, όλα αυτά και πολλά άλλα με συνοδεία ποικιλίας καφέ & τσάι, smoothies και χυμών φρούτων.  Ή επιλέξτε alacarte ανάμεσα στην κλασική γεύση της pizza margarita ή την πιο ιδιαίτερη με μανιτάρια και τρούφα, καθώς και Linguine Bolognese ή παραδοσιακή Spaghetti Carbonara. 

Highlight του Sunday Brunch: pizza & pasta!

Όλα τα παραπάνω επιμελείται ο Executive Chef Γιάννης Λιόκας και συμβαίνουν στη χαλαρή ατμόσφαιρα του εστιατορίου “Gallo Nero“, τη διακόσμηση του οποίου έχει επιμεληθεί το αρχιτεκτονικό δίδυμο Γ. Γαβαλά &  Γ. Μουρίκη.

Σκηνικό το απέναντι πάρκο του Πεδίου Άρεως, που προβάλλει από τη μεγάλη τζαμαρία.

undefined

Στο χώρο φιλοξενούνται εκθέσεις ζωγραφικής και αυτή την περίοδο έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα έργα δύο σπουδαίων Ελλήνων ζωγράφων, του Θάνου Τσίγκου & του Αχιλλέα Χρηστίδη, με τίτλο Συνομιλούσες Γραφές 

Συνδυάστε το Sunday Brunch με μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο ή στο Μουσείο Αυτοκινήτου, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Radisson Blu Park Hotel. 

undefined

Τιμή μπουφέ: 23€ / άτομο *

Ειδική τιμή 12€ για παιδιά έως 12 ετών

* Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

(Free parking εντός ξενοδοχείου)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο