Τα νέα των μελών μας

Radisson Blu Park Hotel: “ST’ ASTRA” Rooftop restaurant-bar Sushi & μοντέρνα διεθνής κουζίνα

 

Στον 8ο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, με θέα όλη την Αθήνα και σε πρώτο πλάνο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το St’ Astra rooftop restaurant-bar άνοιξε πάλι για τη χειμερινή σεζόν.

Στην κουζίνα του βραβευμένου trendy εστιατορίου είναι φέτος ο chef Γιάννης Λιόκας, με θητεία σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία. Χρησιμοποιεί ποιοτικές πρώτες ύλες και υψηλού επιπέδου τεχνικές μαγειρικής και δημιουργεί «αστεράτα» πιάτα από τη μεσογειακή και μοντέρνα διεθνή κουζίνα, όπως λαυράκι με πουρέ αγκινάρας, μαύρο ταραμά και confit τομάτας ή πανσέτα μαγειρεμένη με soya ginger, πουρέ και chips από λευκά καρότα αλλά και ευφάνταστα γλυκά όπως σουφλέ γαλακτομπούρεκο με σιρόπι αρωματισμένο με εσπεριδοειδή και yuzu.

Και για τους λάτρεις του sushi το πιο πανοραμικό sushi bar της πόλης συνεχίζει και φέτος με κλασικά αλλά και ιδιαίτερα sushi selections – πάντα σε λογικές τιμές – από τον Sushi Chef Eric De Leon.

Η εμπειρία συμπληρώνεται με τα cocktails απ’ όλο τον κόσμο αλλά και την ethnic-funky jazz μουσική που δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα σε σκηνικό lounge με θέα τη φωτισμένη πόλη.

Tip 1: Δωρεάν parking εντός ξενοδοχείου  για τους πελάτες του εστιατορίου

Tip 2: Ιδανικός χώρος για prive parties αλλά και celebration events

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο