Τα νέα των μελών μας

Radisson Blu Park Hotel: Η Nova στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park!

 

Με υπηρεσίες Nova ενισχύει τις παροχές του το πλήρως ανανεωμένο Radisson Blu Park Hotel, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, απέναντι από το Πεδίο του Άρεως. Το ιστορικό – πρώην Park Hotel- πρόσφατα ανακαινισμένο πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας, ανάμεσα στις προσφερόμενες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, έρχεται να προσθέσει πλέον τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να απολαμβάνουν τις τηλεοπτικές υπηρεσίες της πρώτης και μεγαλύτερης συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου θα μπορούν να επιλέγουν ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους, ανάμεσα σε μια πλειάδα καναλιών. Έτσι θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, που προσφέρουν τα κανάλια Novasports (αγώνες Super League, UEFA Champions League & UEFA Europa League, Euroleague και λοιπές επιλογές σπορ), Ντοκιμαντέρ με αξιόλογες θεματικές ταινίες, Διεθνή Ειδησεογραφικά για έγκυρη και άμεση ενημέρωση, Παιδικά για τους μικρούς μας φίλους, Μουσικά καθώς και τα Ελεύθερα Ελληνικά και ξένα δορυφορικά κανάλια που βρίσκονται στο μπουκέτο της Nova. Τέλος, το Novalifε έρχεται να συμπληρώσει όλα τα παραπάνω με σειρές, ταινίες και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η νέα αυτή συνεργασία αναδεικνύει την προσιτότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών της Nova προς τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας, η οποία οφείλει να αναβαθμίζει συνεχώς τα επίπεδα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο