31-12-2014
Αφεθείτε στη θέα της λαμπερής Αθήνας και της Ακρόπολης
και απολαύστε τις Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις της πόλης
και τα πυροτεχνήματα από τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου RadissonBluPark.
Η μοναδική αισθητική του χώρου, η μαγική θέα από ψηλά, οι απολαυστικές γεύσεις, καθώς και η live μουσική απογειώνουν
την πιο χαρούμενη βραδιά του χρόνου.
New Year’s Eve Menu
Aperitif & Amuse bouche
***
Cappuccino μανιταριών με αφρό πατάτας
πούδρα porcini & μπρουσκετάκι με βούτυρο αρωματισμένο
με λευκή τρούφα και κάστανο
***
Χτένια σοτέ σε πούδρα από νόρι με πουρέ
και κους κους από κουνουπίδι και αχινό
***
Ταρτάρ από παντζάρι,
κροκέτες από κατσικίσιο τυρί chevre,
gel σαγκουίνι & βινεγκρέτ framboise
***
Μοσχαρίσιο Φιλέτο με πουρέ γλυκοπατάτας,
“βότσαλα” πατάτας και σάλτσα από τους χυμούς του
***
Sorbet δενδρολίβανο
***
Κύλινδρος από bitter σοκολάτα
coulis από passion fruit και sorbet mango
***
Παραδοσιακή Βασιλόπιτα
***
Μπουκιές από μελομακάρονα και κουραμπιέδες
***
Καφές & Mignardises
Τιμή ανά άτομο: 130 €
ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
ΣΤΟ “GALLO NERO” RESTAURANT
ΤΟΥ RADISSON BLU PARK HOTEL ATHENS
31-12-14
Σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από τα χρώματα της φύσης,
απολαύστε Gala Menu 6 πιάτων
και αφεθείτε σ’ ένα κεφάτο party με τις μουσικές επιλογές του D.J.
New Year’s Eve Menu
Aperitif
***
Βελουτέ από μανιτάρια εποχής
κάστανα και τραγανά κρουτόν
***
Ραβιόλια γεμιστά με σπανάκι και ρικότα
σάλτσα πομοντόρο και κρέμα από παλαιωμένη παρμεζάνα
***
Σαλάτα από κινόα με πορτοκάλι, ρόδι
Κορινθιακή σταφίδα, καπνιστό σολομό και βινεγκρέτ passion fruit
***
Χοιρινό φιλέτο με καπνιστό πουρέ πατάτας
κροκέτες από καραμελώμενα κρεμμύδια
και gravy sauce
***
Tiramisu με ελαφριά κρέμα μασκαρπόνε
και crispy savayar σε καφέ espresso
***
Παραδοσιακή Βασιλόπιτα
***
Μπουκιές από μελομακάρονα και κουραμπιέδες
***
Καφές & Mignardises
Λευκό & κόκκινο κρασί
Τιμή ανά άτομο: 75 €