Τα νέα των μελών μας

Radisson Blu Park Hotel Athens: Tourism Awards 2014

 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη βράβευση του Radisson Blu Park Hotel Athens κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης των Tourism Awards 2014, την Τρίτη 8 Απριλίου 2014, με GOLD βραβείο στην κατηγορία “Strategic Partnership, Synergyγια το Rebranding του Park Hotel σε Radisson Blu Park και BRONZE βραβείο στην κατηγορία Best use of Mapping & Location / In Real Life featuresγια την ιστοσελίδα Park activities του site μας.

Τα Tourism Awards που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ  και την τιμητική υποστήριξη του Marketing Greece, είχαν στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure. Στην τελετή απονομής, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς τουρισμού στην χώρα μας βραβεύθηκαν οι κορυφαίες πρακτικές του Ελληνικού Τουρισμού.

Τα βραβεία παρέλαβαν η κα Μάρη Δεβερίκου, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου και ο κος Χρήστος Δήμας, Γενικός Διευθυντής.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο