Στις 21/3, την πρώτη ημέρα της Εαρινής Ισημερίας, καλωσορίζουμε την άνοιξη… St’Astra,
σ’ ένα ξεχωριστό Food & Wine pairing .
Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία σ’ ένα από τα πιο πανοραμικά σημεία της πόλης μας, στον 8ο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό.
Welcome Spring!
FOOD & WINE EXPERIENCE
21/3/2018
Amuse Bouche
Χτένια και γαρίδες gremolata με chili και μάραθο.
Gazpacho με αγγούρι και γιαούρτι, φρέσκο κόλιανδρο
και λαβράκι ταρτάρ.
Κτήμα Παπαργυρίου, Μοσχούδι-Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος
Μπακαλιάρος, baby κολοκύθι, ζωμό από όστρακα, χαβιάρι
και λάδι από βαλεριάνα.
NassitisVassaltisVineyards, Ασύρτικο – Αθήρι – Αηδάνι, ΠΟΠ Σαντορίνη
Φραγκόκοτα και πορτοκάλι meyer, ψητά παντζάρια και ανοιξιάτικα λαχανικά
Voroinos Κτήμα Silva Δασκαλάκη, Βιδιανό, ΠΓΕ Κρήτη
Ribeye, dryaged, με λευκό καρότο, τραγανό πράσο, μανιτάρι τρομπέτα τουρσί και κρέμα από καπνιστά κρεμμυδάκια.
Νεμέα Κτήμα Αϊβαλή, Αγιωργίτικο, ΠΟΠ Νεμέα
Μαντολάτο semifreddo με ξηρούς καρπούς,
αποξηραμένα φρούτα και φράουλες σε ζύμωση.
Όψιμος Τρύγος, Κτήμα Παπαργυρίου, Μοσχάτο – Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος
Τιμή κατ’ άτομο: 48€
Επιμέλεια κρασιών: Θεολογία Αναστασοπούλου, Trinity Wines Επιμέλεια menu: Δημήτρης Κανταράκης
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:210-8894550
Radisson Blu Park Hotel
Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα,
E: info@rbathenspark.com
www.radissonblu.com/hotel-athens
Parking, εντός ξενοδοχείου
Στις 21/3, την πρώτη ημέρα της Εαρινής Ισημερίας, καλωσορίζουμε την άνοιξη… St’Astra,
σ’ ένα ξεχωριστό Food & Wine pairing .
Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία σ’ ένα από τα πιο πανοραμικά σημεία της πόλης μας, στον 8ο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό.