Τα νέα των μελών μας

Rad & Reisen Eurocycle: Κορυφαίοι διοργανωτές ποδηλατικών ταξιδιών

 

Η αυστριακή εταιρία RAD & REISEN Eurocycle είναι ανάμεσα στους κορυφαίους διοργανωτές ποδηλατικών ταξιδιών στην Ευρώπη – προσφέρει πάνω από 200 ποδηλατικές εκδρομές σε όλη την ήπειρο.

Με μία εμπειρία 25 ετών – όπου υπερέχει η ποιότητα – η εταιρία εξειδικεύεται στην παροχή άριστα οργανωμένων τουριστικών περιηγήσεων, περιοδειών με ποδήλατα και πλοία, ποδηλατικών ράλι, περιηγήσεων για γκρουπ ή μεμονωμένους ταξιδιώτες, ενοικίαση επώνυμων ποδηλάτων (βεβαίως και ηλεκτρονικών ποδηλάτων), οδηγών, πακέτων απόλαυσης και ευεξίας και πολλών άλλων.

Η εταιρία ενδιαφέρεται να βρει έναν συνεργάτη στην ελληνική αγορά, τόσο για τον εισερχόμενο όσο και για τον εξερχόμενο τουρισμό. Οι υπηρεσίες της απευθύνονται κυρίως σε τουρίστες/ποδηλάτες 50+.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρία:
RAD & REISEN GmbH  Schickgasse 9, A-1220 Wien, office@radreisen.at, www.eurocycle.at

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο