Τα νέα των μελών μας

Qualitynet Foundation: Οι συμμετοχές στο Bravo 2022 ξεκίνησαν!

 

undefined

 

 

Το Qualitynet Foundation καλεί τις εταιρίες /μέλη του Φορέα μας να συμμετέχουν στο Bravo Sustainability Dialogue & Αwards 2022, το οποίο αναπτύσσει έναν πολυσυμμετοχικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες & δράσεις που αναπτύσσονται στη χώρα μας. Με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας ευρύτερης κουλτούρας στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας, ο Θεσμός BRAVO αναπτύσσεται πάνω στο τρίπτυχο της καταγραφής, του διαλόγου και της ανάδειξης των Πρωτοβουλιών που συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον! 

Παρουσιάστε τις πρωτοβουλίες που έχετε αναπτύξει και διεκδικήστε τη θέση σας στον μεγαλύτερο θεσμό διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που αναπτύσσεται στη χώρα μας! 

  1. Καταγράψετε τις πρωτοβουλίες που έχετε αναπτύξει τα τελευταία 3 χρόνια στο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, SDG Observatory και συνδέστε τες με τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Όλες οι καταγεγραμμένες πρωτοβουλίες θα παρουσιασθούν στην Επετειακή έκδοση Global Goals ReviewGreece 2022, η οποία θα παρουσιασθεί στην Ελλάδα και εξωτερικό. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  2. Αναδείξτε τις πρωτοβουλίες σας που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον στους 5 Θεματικούς  Πυλώνες: ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΑΓΟΡΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.
  3. Παρουσιάστε τα επιτεύγματά σας στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Bravo Sustainability Week 2022, 31 Μαιου-5 Ιουνίου 2022.

Δηλώστε συμμετοχή έως τις 15 Μαρτίου 2022

undefined

Μη χάσετε το δωρεάν webinar ενημέρωσης προς τις Εταιρείες-μέλη για την καλύτερη παρουσίαση των πρωτοβουλιών σας, στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Δηλώστε συμμετοχή στο Webinar

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Τίτα Μαρσώνη, 69477950088, tmarsoni@qualitynet.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο