Τα νέα των μελών μας

Pylones: Το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ping Pong διοργάνωσαν οι Pylones & SciFY

undefined

 

Η Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με πολύχρονη παρουσία για πάνω από 20 έτη σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, διοργάνωσε το 1ο Pylones Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ping Pong σε συνεργασία με τη SciFY (Science For You) με κεντρικό μήνυμα «every point matters»

undefined

H Pylones Hellas στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, συνεργάστηκε για το 1ο Pylones Φιλανθρωπικό Τουρνουά  Ping Pong με τη SciFY (Science For You), τον βραβευμένο μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργεί καινοτόμες λύσεις για παιδιά με αναπηρία. Η SciFY έχει αναπτύξει και προσφέρει δωρεάν βοηθητικές τεχνολογίες για ΑμεΑ, ωφελώντας μέχρι στιγμής πάνω από 60.000 ανθρώπους! 

Συνεργάτες, πελάτες αλλά και το ίδιο το προσωπικό της Pylones Hellas έδειξε να αγκαλιάζει την ενέργεια αυτή, συμμετέχοντας και «κάνοντας σερβίς» για καλό σκοπό. Το τριήμερο τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις 21-22 & 28 Ιουνίου στο χώρο αναψυχής των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. 

undefined

Με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, οι συμμετέχοντες βοήθησαν να συγκεντρωθεί ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό για την ανάπτυξη βοηθητικών τεχνολογιών και εκπαιδευτικού υλικού για παιδιά με αναπηρία, αφού για κάθε κερδισμένο πόντο που σημειώθηκε η Pylones Hellas θα προσφέρει 1€ στη SciFY

Συνολικά στο το τριήμερο φιλανθρωπικό τουρνουά παίχτηκαν 84 sets, πραγματοποιήθηκαν 1749 σερβίς, και ανταλλάχθηκαν 5268 μπαλιές με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της ζωής των παιδιών με αναπηρία. 

undefined

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα προς τη κατεύθυνση της Pylones Hellas να προσφέρει σε όλους τους συνανθρώπους μας ίσες εύκαιρες για μια αξιοπρεπή ζωή με σύμμαχο τη τεχνολογία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο