Τα νέα των μελών μας

Pylones Hellas: The state of Cybersecurity 2020 survey: H Pylones Hellas διερευνά το μεταβαλλόμενο αίσθημα ασφάλειας

undefined

 

Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με μακρά παρουσία 22 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης ως IT systems & security integrator, διοργανώνει την πρώτη μεγάλη έρευνα με αντικείμενο την ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα του ΙΤ, από την απλή διαδικτυακή συναλλαγή έως την ασφάλεια των datacenters και τις υπηρεσίες cloud.     

Οι σημερινές απαιτήσεις σε business επίπεδο, επιβάλλουν την αδιάλειπτη λειτουργία και λειτουργικότητα. Οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα, έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και πάντα με ασφάλεια για τα δεδομένα που διακινούνται. Οι υπηρεσίες cloud επιτρέπουν στους τελικούς χρήστες, αλλά και σε μικρές επιχειρήσεις μέχρι και μεγάλους οργανισμούς να αυξήσουν την ευελιξία και να επιταχύνουν τις διαδικασίες τους μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος. Το χρονικό διάστημα της πανδημίας Covid19, πολλές επιχειρήσεις και τελικοί χρήστες στράφηκαν σε υπηρεσίες cloud και τεχνολογίες securere mote access για να συνεχίσουν να εργάζονται απομακρυσμένα. Ωστόσο, δεν λείπουν οι ανησυχίες σχετικά με την αποθήκευση, το απόρρητο αλλά και την ασφάλεια των δεδομένων, αφού υπάρχουν προκλήσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. 

undefined

Η Pylones Hellas σε συνεργασία με το τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά διενεργούν την παρούσα έρευνα για να εκτιμήσουν το μεταβαλλόμενο αίσθημα ασφάλειας σχετικά με το cloud computing.

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και να συμμετάσχετε στην έρευνα “The state of Cyber security 2020”:

https://www.surveymonkey.com/r/Cybersecurity2020pylones

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο