Τα νέα των μελών μας

Pylones Hellas: Πιστοποίηση της Pylones Hellas κατά ISO 27001:2013

undefined

undefined

 

Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με πολύχρονη παρουσία για πάνω από 20 έτη σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, πιστοποιήθηκε από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 27001:2013, το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις αναφορικά με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.

H πιστοποίηση κατά ISO 27001, ενισχύει την ήδη ενεργή πιστοποίηση της PylonesHellas για την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, την οποία κατέχει από το 2007 για το σύνολο των υπηρεσιών της και αφορά σε όλες τις διαδικασίες της εταιρίας. Με τη νέα αυτή πιστοποίηση η Pylones Hellas διασφαλίζει ότι διαχειρίζεται και προστατεύει τα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της πληροφόρησης, τηρώντας την ισχύουσα Νομοθεσία και τους Κανονισμούς. 

undefined

Επιπλέον, η Pylones Hellas αποδεικνύει έμπρακτα ότι η θωράκιση της ασφάλειας των πληροφοριών των πελατών της αποτελεί για την ίδια παράγοντα πρωταρχικής σημασίας. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφαλή διαχείριση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της, στοιχείο που αποτελεί και υποχρέωση με βάση το Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) που τέθηκε σε εφαρμογή την 25η Μαΐου 2018, ενισχύονται περαιτέρω οι υφιστάμενες πρακτικές που ακολουθεί η εταιρία. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 27001:2013 συμβάλει περαιτέρω στην έμπρακτη διαχείριση και προστασία των περιουσιακών της στοιχείων και ταυτόχρονα ενδυναμώνει την εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών της, ως προς την ασφαλή διαχείριση των πληροφοριών τους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν σε προσωπικά δεδομένα. 

Ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η Pylones Hellas ως Security Integrator θέτει τη θωράκιση της ασφάλειας των πληροφοριών σε πρώτο πλάνο. Η Ασφάλεια των Πληροφοριών για την αποφυγή κακοδιαχείρισης και λαθών αποτελεί το κλειδί του μέλλοντος τόσο για τις εσωτερικές διαδικασίες μας όσο και τους πελάτες μας. Οι πιστοποιήσεις που λάβαμε επιβεβαιώνουν την ύπαρξη κατάλληλων διαδικασιών και πολιτικών και αναδεικνύουν την συνεχή δέσμευση στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο