Τα νέα των μελών μας

Pylones Hellas: Λύσεις αδιάλειπτης εργασίας εξ’ αποστάσεως από την Pylones Hellas

undefined

 

H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με μακρά παρουσία 20 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, παρουσιάζει λύσεις που σκοπό έχουν την εξασφάλιση της αδιάλειπτης εργασίας από απόσταση.

Οι σημερινές απαιτήσεις σε business επίπεδο, πολλές φορές επιβάλλουν να είμαστε ευέλικτοι ως προς τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης. Αυτό συνεπάγεται αδιάλειπτη λειτουργία και λειτουργικότητα, ακόμη κι αν η φυσική παρουσία είναι ανέφικτη, είτε αφορά σε μεμονωμένες περιπτώσεις εργασίας από απόσταση, είτε συνολικά για όλο το εργατικό δυναμικό μιας επιχείρησης. Οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα, έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και πάντα με ασφάλεια για τα δεδομένα που διακινούνται.

undefined

Οι λύσεις αδιάλειπτης λειτουργίας που διαθέτει σήμερα η Pylones Hellas

Με γνώμονα ότι η ομαλή λειτουργία μιας εταιρείας μπορεί να διαταραχθεί από προγραμματισμένα ή απρόοπτα γεγονότα, το κάθε τμήμα της θα πρέπει να είναι έτοιμο να υποστηρίξει την αδιάλειπτη και ασφαλή λειτουργία του. Λαμβάνοντας ως παράδειγμα την ίδια την Pylones Hellas, όπου αυτές τις μέρες βρίσκεται κατά 90% σε καθεστώς remotely λειτουργίας, μέσα από μία πληθώρα λύσεων, υποστηρίζει την άμεση υλοποίηση ενεργειών business continuity και απομακρυσμένης εργασίας έτσι ώστε αυτές να ταιριάζουν στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε εταιρείας. Μεταξύ των λύσεων που προσφέρει στον τομέα του business continuity, περιλαμβάνονται:

• Use Your Own Device: Λύση ασφαλούς απομακρυσμένης εργασίας με μη εταιρικό εξοπλισμό.
• Secure Remote Access & Εndpoint security: Απομακρυσμένη εργασία με απόλυτη ασφάλεια.
• Εxtent your extension: Παραμετροποίηση τηλεφωνικών κέντρων VOIP για χρήση SoftPhones.
• Λύσεις Virtual Desktop Infrastructure (VDI): Χρήση εικονικών μηχανών για την διαχείριση εικονικών υπολογιστών. Το VDI φιλοξενεί περιβάλλοντα επιφάνειας εργασίας σε κεντρικό διακομιστή και τα μεταφέρει σε τελικούς χρήστες κατόπιν αιτήματος.
• Λύσεις τηλεδιάσκεψης (Teleconferencing) για ομαδικές online συσκέψεις
• Cloud solutions (backup, disaster recovery ή cloud application backup)
• Υπηρεσίες παραμετροποίησης και διαχείρισης συστημάτων
• Αναβάθμιση εξοπλισμού hardware (servers, storages, networks κ.α.) για ασφαλή και αποδοτική απομακρυσμένη εργασία

undefined

Οι επιχειρήσεις διεθνώς, διανύουν την εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού και απαιτείται να υιοθετήσουν τεχνολογικές λύσεις που προσφέρουν προστιθέμενη αξία τόσο στους πελάτες τους, όσο και στο ίδιο το προσωπικό τους. Υιοθετώντας λύσεις Business Continuity μια επιχείρηση ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του προσωπικού και των πελατών της, προλαμβάνει ενδεχόμενη οικονομική ζημιά, προφυλάσσει την εταιρική εικόνα και φήμη της ενώ συμμορφώνεται και με τους θεσμικούς κανονισμούς.

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις λύσεις Business Continuity εδώ: www.pylones.gr/business-continuity-solutions

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο