Τα νέα των μελών μας

Pylones Hellas: Ισχυρή Ανάπτυξη & Ενισχυμένα Αποτελέσματα το 2018 για τη Pylones Hellas

undefined

 

Χρονιά ορόσημο για τα οικονομικά αποτελέσματα της PylonesHellas αποτέλεσε το 2018, η οποία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους ΙΤ systems & securityintegrators της ελληνικής αγοράς. Η εταιρεία σημείωσε, για όγδοη συνεχή χρονιά αύξηση του κύκλου εργασιών της, που ξεπέρασε το 33%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος και παρά το αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, κατάφερε να πετύχει ρεκόρ πωλήσεων.

undefined 

Νέο υψηλό κύκλο εργασιών κατέγραψε η Pylones Hellas κατά το οικονομικό έτος 2018, σημειώνοντας 8,98 εκατ. ευρώ έναντι 6,76 εκατ. ευρώ το 2017, αποτελώντας την υψηλότερη επίδοση που έχει σημειωθεί τα 21 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας. Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) παρουσίασαν αξιοσημείωτη αύξηση φτάνοντας το 89% σε σχέση με το περασμένο έτος, με τα καθαρά κέρδη να έχουν τετραπλασιαστεί τη τελευταία τριετία. Η επίδοση αυτή οφείλεται σε έναν αριθμό επιμέρους παραγόντων όπως η ισχυροποίηση των λύσεων της F5 Networks στην αγορά – κυρίως σε μεγάλους telcooperatorsκαι τραπεζικούς οργανισμούς –, η αύξηση πωλήσεων των λύσεων cyber security, η μεγάλη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής αγοράς καθώς και οι επενδύσεις της εταιρείας σε software defined storage λύσεις. 

undefined

H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με πολύχρονη παρουσία για πάνω από 20 έτη σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της. «Πέραν της συνεχιζόμενης αύξησης στα οικονομικά μας μεγέθη – συνολικά πάνω από 85% μέσα στα τελευταία 4 χρόνια –εδραιωνόμαστε και σαν εταιρεία βασιζόμενοι σε γερά θεμέλια, τους ανθρώπους μας. Αυτό αποδεικνύεται από την αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού μας κατά 33% μόλις το τελευταίο χρόνο.» δήλωσε ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas. «Οι συνεχιζόμενες επενδύσεις στο ίδιο το business, υπεροπλίζοντας το χαρτοφυλάκιο μας με νέες καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, συνοδεύονται και με επενδύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και το τρόπο λειτουργία μας.» 

Με το πέρας του 2018 η εταιρεία εισήλθε στην 3 δεκαετία της στην Ελληνική αγορά. Η νέα αυτή δεκαετία βρίσκει την Pylones Hellas στη πιο παραγωγική και ώριμη φάση της πορείας της. Στο πελατολόγιο περιλαμβάνονται οι 4 μεγαλύτεροι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι  και οι 4 μεγαλύτερες τράπεζες σε Ελλάδα και Κύπρο που αξιοποιούν τις λύσεις της F5 Networks, μίας εκ των βασικών αντιπροσωπειών της Pylones Hellas. Ακόμη, πάνω από 40 ξενοδοχεία 4* και 5* εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, ενώ σημαντικός αριθμός βιομηχανιών, ναυτιλιακών και κατασκευαστικών εταιρειών χρησιμοποιεί εγκαταστημένες λύσεις από την Pylones Hellas με χρήση τεχνολογιών από τις HPE, Microsoft, IBM, Cisco, Forcepoint, Checkpoint, Palo Alto, Riverbed κλπ. 

undefined

Προσβλέποντας στη συνέχεια της ανοδικής πορείας  ο κ. Αλέξανδρος Διογένους, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, τόνισε ότι «εξελισσόμαστε και προσαρμόζουμε τη στρατηγική και τις τακτικές μας για να πετύχουμε την περαιτέρω ανάπτυξή μας στην Ελληνική αγορά αλλά και παραπέρα. Αυτό το οποίο επιδιώκουμε είναι η Pylones Hellas να αποτελεί για τους πελάτες της ένα σταθερό και αξιόπιστο τεχνολογικό συνεργάτη,  σύμμαχο και συνοδοιπόρο στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο