Τα νέα των μελών μας

Pylones Hellas: H Pylones Hellas και η WIND βραβεύτηκαν στα BITE awards για την υλοποίηση έργου ψηφιακού μετασχηματισμού εμπειρίας των πελατών

undefined

Pylones Hellas, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με παρουσία 20 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, απέσπασε μαζί με τη WIND Ελλάς το bronze award για την υλοποίηση έργου ψηφιακού μετασχηματισμού στα πλαίσια των Business ΙΤ Excellence Awards 2020.

Η εταιρεία συμμετείχε στον αναγνωρισμένο θεσμό του κλάδου, υποβάλλοντας την υποψηφιότητά της στην ενότητα «Βραβεία σε επιχειρήσεις για βέλτιστη Χρήση/Αξιοποίηση των ICTs» και πιο συγκεκριμένα στον τομέα του «Digital Transformation – Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εμπειρίας Πελατών» με το έργο Online WIND Identification & Authentication platform.

Η παραπάνω υλοποίηση, αξιολογήθηκε θετικά από την επιτροπή απονομής των IMPACT ΒΙΤΕ Awards της διοργανώτριας Boussias Communications, έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα.

 undefined

Η εγκατάσταση που υλοποίησε η Pylones Hellas στην WIND Ελλάς, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε με συνδυασμό λύσεων F5 Networks και iCrypto. Η Pylones Hellas ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο εφαρμόζοντας μία συνδυαστική λύση ταυτοποίησης και αυθεντικοποίησης, βασισμένη στο πρωτόκολλο Open ID Connect, που επιτρέπει την ασφαλή και εύκολη on-line πρόσβαση των χρηστών στις πλατφόρμες της.

Με την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου, η WIND Hellas παραμένει η πρωτοπόρος του τηλεπικοινωνιακού κλάδου, σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού, υλοποιώντας μια σειρά μεγάλων επενδύσεων που έχει δρομολογήσει.

Ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της  Pylones Hellas, τόνισε σχετικά με τη βράβευση: «Ο θεσμός των Business ΙΤ Excellence Awards αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι βρισκόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση ως χώρα στο κομμάτι του ψηφιακού μετασχηματισμού. Είναι φανερό από τις φετινές βραβεύσεις ότι οι περισσότερες εταιρείες του κλάδου έχουν τις δυνατότητες, το όραμα και το ανθρώπινο κεφάλαιο για να ανταποκριθούν στις τρέχουσες προκλήσεις. Ταυτόχρονα, είμαστε πολύ περήφανοι ως Pylones για τη βράβευση ενός από τους σημαντικότερους πελάτες μας, της WIND, για το έργο που υλοποιήσαμε από κοινού στο κομμάτι του ψηφιακού μετασχηματισμού της εμπειρίας των πελατών της.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο