Τα νέα των μελών μας

Pylones Hellas: “Best Workplace” για το 2021 αναδείχθηκε η Pylones Hellas

 

undefined

Η Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις – με μακρά παρουσία 23 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης – αναδείχθηκε ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες, για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον που παρέχει στους εργαζομένους της!

Το καινοτόμο εργασιακό μοντέλο που εφαρμόζει, στηρίζεται στη διαρκή εκπαίδευση και επιβράβευση των εργαζομένων της εταιρείας. Η επιτυχία αυτή επιβεβαιώθηκε με την ανάδειξη της Pylones Hellas ως Best Workplace για το 2021, στην πανελλαδική έρευνα Best Workplaces 2021, καταλαμβάνοντας την 4η θέση, στην κατηγορία των εταιρειών με «20 έως 49» εργαζομένους.

Ο διαγωνισμός Best Workplace διοργανώνεται για 19η συνεχόμενη χρονιά από το Great Place to Work® Hellas και η αξιολόγηση των εταιρειών γίνεται σε συνεργασία με το τμήμα εφαρμοσμένης έρευνας του ALBA Graduate Business School. Αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν συνολικά 47 εταιρείες διαφόρων μεγεθών, οι οποίες απασχολούν πάνω από 19.200 εργαζομένους. Η Pylones Hellas είναι ο μοναδικός IT Systems Integrator & Security Integrator στην Ελλάδα, που βραβεύεται για το πρότυπο εργασιακό του περιβάλλον.

undefined

Η υψηλή θέση στη συγκεκριμένη κατάταξη αντανακλά το υψηλό επίπεδο αποδοχής του εταιρικού οράματος και την προσπάθεια για να διαμορφωθεί μια εργασιακή κουλτούρα με όχημα και σεβασμό στον εργαζόμενο. Για τον σκοπό αυτό, η Pylones Hellas έχει εφαρμόσει μια σειρά ενεργειών και προνομίων με τις οποίες αποδεικνύει έμπρακτα στους εργαζομένους της, την αναγνώριση της συμβολής τους στην επιτυχία της Εταιρείας.

«Στην Pylones Hellas οι άνθρωποί μας είναι η κινητήριος δύναμή μας! Εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης που δοκιμάζει κοινωνίες και επιχειρήσεις ανά την υφήλιο, εμείς επιλέξαμε να μείνουμε συνεπείς σε αυτό που αποτελεί τη συνταγή επιτυχίας για την Pylones Hellas, δηλαδή την επένδυση στους ίδιους μας τους εργαζομένους. Αφιερώνουμε το βραβείο αυτό σε όλους τους εργαζόμενους μαζί και ξεχωριστά στον καθένα. Η πιστοποίηση αυτή δείχνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό μονοπάτι και έρχεται σαν επιστέγασμα των συνεχών προσπαθειών μας» δήλωσε ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas. 

H κα. Νέλλη Δεδεμάδη, HR Manager της Pylones Hellas, αναφερόμενη στην πιστοποίηση, τόνισε ότι «Η διάκριση αυτή, ειδικά σε τόσο δύσκολες εποχές όπως αυτή που διανύουμε, έρχεται ως επιστέγασμα της δέσμευσης της Pylones Hellas προς τους εργαζομένους της για ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν ο σεβασμός, το ήθος, η ομαδικότητα, η ανοιχτή επικοινωνία, καθώς και το πάθος για συνεχή βελτίωση. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που όλοι εμείς στην Pylones Hellas γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Η προσήλωσή μας στις εργασιακές αξίες αντικατοπτρίζεται στο χαμόγελο, τη θέληση και την υπερηφάνεια των 40 εργαζομένων μας. Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας αυτής της εταιρείας και δεσμευόμαστε για τη μέγιστη δυνατή μεταβίβαση των οφελών σε αυτούς».

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο