Τα νέα των μελών μας

Praktiker Hellas: Το 2o b2b Center της Praktiker Hellas εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη

undefined

 

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, εγκαινίασε το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019 το δεύτερο πανελλαδικά b2b Center της, το οποίο βρίσκεται στο κατάστημα της Πυλίας Θεσσαλονίκης. Στόχος του b2b Center είναι να δώσει εξειδικευμένες λύσεις στους επαγγελματίες της Βόρειας Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στο design και τις τάσεις της εποχής και προτείνοντας εξειδικευμένα είδη για τις ανάγκες μιας επιχείρησης. 

Εντός του καταστήματος της Θεσσαλονίκης, σε έναν χώρο 250 τμ, παρουσιάζονται έτοιμες προτάσεις επαγγελματικών χώρων, όπως μπάνια, δωμάτια ξενοδοχείου και Airbnb apartments. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με μια ξεχωριστή εκδήλωση γνωριμίας με τον χώρο και την ομάδα b2b, που υποστηρίζει τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 50 επαγγελματίες, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι, εκτιμώντας ιδιαίτερα το σύνολο της εκδήλωσης και κυρίως τις χρήσιμες γνώσεις που εισέπραξαν από τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν με θέμα τη βιωσιμότητα των ξενοδοχείων σε επίπεδο διατροφής, υγιεινής και καθαριότητας. 

undefined

Συνολικά, την υπηρεσία b2b της Praktiker υποστηρίζει εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, που μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε επαγγελματία σε κάθε σημείο της Ελλάδας, με περισσότερα από 45.000 προϊόντα και ανταγωνιστικούς όρους συνεργασίας

Στο πλαίσιο αυτό, μία ομάδα 24 ειδικών συμβούλων Praktiker b2b παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, στηριζόμενη πάντα στη φιλοσοφία και την προσωπικότητα της εκάστοτε επιχείρησης. Επιπλέον, η ομάδα αναλαμβάνει την αναβάθμιση των εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων με τη βοήθεια των Interior Experts και των Garden Experts, ενώ οι Clima Experts καλύπτουν όλες τις ανάγκες θέρμανσης, κλιματισμού και ενέργειας. 

undefined

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία Praktiker b2b παρέχει προνόμια όπως

›  Αποκλειστικός συνεργάτης, ο οποίος συμβουλεύει την εκάστοτε επιχείρηση, έτσι ώστε να απολαμβάνει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. 

›  Ανεύρεση λύσεων και ετοιμότητα για την κάλυψη υψηλών απαιτήσεων.

›  Πανελλαδική κάλυψη για την καλύτερη εξυπηρέτηση. 

›  45.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και προϊόντα εκτός γκάμας καταστημάτων. 

›  Ειδικές παραγγελίες ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. 

›  Μακροχρόνιες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brand names της αγοράς. 

›   Δυνατότητα σύγκρισης τιμών με τους μεγαλύτερους προμηθευτές. 

undefined

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα Praktiker b2b Centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να πάρετε έμπνευση από τις πρωτοποριακές προτάσεις και να λάβετε ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας έτσι ώστε να διαμορφώσετε τον επαγγελματικό χώρο σας και να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας! 

Για περισσότερες πληροφορίες και επαφή με την ομάδα Praktiker b2b πατήστε εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο