Τα νέα των μελών μας

Praktiker Hellas: Η Β2b ομάδα της Praktiker Hellas μας εξυπηρετεί εξ’αποστάσεως, καλώντας μας να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

undefined

 

Αγαπητοί μας, 

Μοιραζόμαστε μαζί σας τις ίδιες αγωνίες για την πρωτόγνωρη και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας και, όπως σε κάθε οικογένεια, έτσι και στην Praktiker Hellas θέσαμε ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και αυτονόητη υποχρέωση την ασφάλεια όλων των συνανθρώπων μας, για τον περιορισμό εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων μας πανελλαδικά, από Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 (και μέχρι νεωτέρας).

Θα βρισκόμαστε δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη, μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας, ώστε να λαμβάνετε ό,τι χρειάζεστε με ασφάλεια. Επιπλέον, έχουμε εξασφαλίσει τη δυνατότητα παροχής των υπηρεσιών μας Garden & Interior Experts, με εναλλακτικούς τρόπους.

Για τις τηλ.παραγγελίες σας και κάθε άλλη πληροφορία, είμαστε εδώ για εσάς στο τηλέφωνο 211 1064944, Δευτέρα – Παρασκευή: 07:00-21:00 & Σάββατο 08:00-18:00, καθώς και στο e-mail business-services@praktiker.gr.

Να είστε βέβαιοι ότι παρακολουθούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης όλες τις εξελίξεις και τις ενημερώσεις των Αρμόδιων Αρχών, ακολουθώντας πιστά από την πρώτη στιγμή κάθε δυνατό μέτρο προστασίας, όπως ενδεικτικά:

  • Για όλες τις ομάδες μας, τόσο στα κεντρικά γραφεία όσο και στα καταστήματα και το e-shopμας, τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά, κ.λπ).
  • Έχουμε εντατικοποιήσει την καθαριότητα όλων των χώρων εργασίας.
  • Είναι διαθέσιμος, για κάθε ανάγκη και απορία, ιατρός εργασίας πανελλαδικά.
  • Φροντίζουμε από την πρώτη στιγμή για τη σωστή ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα προστασίας.
  • Διαθέτουμε 24ωρη γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης για όλους τους εργαζομένους μας & τις οικογένειές τους. 

Πιστεύουμε ότι όλοι ενωμένοι, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ, μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία και να επανέλθουμε σε κανονικότητα το συντομότερο! 

#μένουμεσπίτι #menoumespiti 

Με σεβασμό,

Η Ομάδα B2B της Praktiker Hellas

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο