Τα νέα των μελών μας

Praktiker Hellas: Η Praktiker Hellas συμμετείχε στην Xenia 2019 με την b2b υπηρεσία της

undefined

 

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετείχε στο απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών τουρισμού στην Ελλάδα, την Έκθεση Xenia – στο Metropolitan Expo, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και υψηλή επισκεψιμότητα στο περίπτερό της με εκατοντάδες επισκέπτες, από 23 έως 25 Νοεμβρίου.

undefined

Η ομάδα b2της Praktiker μοιράστηκε με τους επισκέπτες όλες τις νέες τάσεις και τις δυνατότητες που προσφέρει για την κάλυψη κάθε ανάγκης, σε εξοπλισμό εσωτερικών & εξωτερικών χώρων, αλλά και την παροχή υπηρεσιών, όπως:

–        διακοσμητική & αρχιτεκτονική μελέτη

–        υπηρεσίες διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς και 

–        ολοκληρωμένα συστήματα ψύξης- θέρμανσης 

Η στήριξη του τουριστικού τομέα στη χώρα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της ομάδας Praktiker b2b. Γι’ αυτό και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη της δημιουργίας και ανακαίνισης ξενοδοχειακών μονάδων. 

undefined

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα Praktiker b2b Centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να πάρετε έμπνευση από τις πρωτοποριακές προτάσεις και να λάβετε ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας έτσι ώστε να διαμορφώσετε τον επαγγελματικό χώρο σας και να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας! 

undefined

Για περισσότερες πληροφορίες και επαφή με την ομάδα Praktiker b2b πατήστε εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο