Τα νέα των μελών μας

Praktiker Hellas: Η Praktiker Hellas συμμετέχει στην Έκθεση Xenia 2018

undefined

 

Η Praktiker Hellas συμμετείχε για πρώτη φορά με την b2b υπηρεσία της, με εξαιρετική επιτυχία στην Έκθεση Xenia, το ισχυρότερο φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας. Η έκθεση συγκέντρωσε συνολικά 40.000 επισκέπτες. 

Το περίπτερο της Praktiker Hellas, σχεδιασμένο με τις τελευταίες τάσεις interior design, φιλοξένησε περισσότερες από 560 καταγεγραμμένες συναντήσεις. Επαγγελματίες από τον κλάδο του τουρισμού το επισκέφθηκαν και πληροφορήθηκαν αναλυτικά για όλες τις παροχές της b2b υπηρεσίας της εταιρίας. Με την ολοκλήρωση της έκθεσης τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, η Praktiker Hellas επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην επόμενη διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί 23 με 25 Νοεμβρίου 2019, ανανεώνοντας το ραντεβού της με το τουριστικό επιχειρείν. Ακόμη, η εξειδικευμένη b2b ομάδα ήταν στο περίπτερο καθ΄ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης για να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους, να τους καθοδηγήσει αλλά και να τους προτείνει πρωτότυπες και εξατομικευμένες λύσεις για την επιχείρησή τους. 

undefined

Αν δεν προλάβατε να επισκεφθείτε την έκθεση, η b2b ομάδα της Praktiker Hellas, διαθέσιμη και στα 16 καταστήματα του Δικτύου, σας περιμένει καθημερινά στο b2b center στην Ανθούσα για να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειάζεστε, αλλά και για να σας φιλοξενήσει στα workshops, που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το επόμενο workshopθα διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου και αφορά την παρουσίαση τεχνικών προδιαγραφών, καθώς και την τοποθέτηση δαπέδων από την Knauf. 

Στοιχεία επικοινωνίας υπηρεσίας Praktiker b2b:

Praktiker b2b Center, Λ. Ανθούσης & Ντραφίου, 15349, Ανθούσα – Παλλήνη

Τηλ. 211 1064944

Website: www.praktiker.gr/Business-Services, E-Mail: business-services@praktiker.gr 

Περισσότερες φωτογραφίες με τα highlights της Έκθεσης μπορείτε να βρείτε σε αυτό το link.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο