Τα νέα των μελών μας

Posidonia Enents: Στη Θεσσαλονίκη η Κορυφαία Εκδήλωση Κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου, Posidonia Sea Tourism Forum 2023

undefined

 

Κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας βιομηχανίας κρουαζιέρας θα συναντηθούν με Ελληνικούς προορισμούς και ταξιδιωτικούς οργανισμούς στο 7ο Posidonia Sea Tourism Forum προκειμένου να συζητήσουν τις σύγχρονες προκλήσεις και να εξετάσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται καθώς η συγκεκριμένη βιομηχανία έχει εστιάσει στην Ελλάδα.

Έπειτα από μεγάλη παύση λόγω της πανδημίας, το Posidonia Sea Tourism Forum επιστρέφει με ένα 2ημερο Συνέδριο και Έκθεση στις 25 και 26 Απριλίου 2023 στη Θεσσαλονίκη, σε μία χρονική περίοδο που το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας αναδεικνύεται σε κόμβο homeporting για την Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, χάρη σε σημαντικές επενδύσεις και στην αναβάθμιση των θαλάσσιων και αεροπορικών υποδομών.

undefined

Το Forum του 2023 θα επικεντρωθεί σε στρατηγικές βιωσιμότητας καθώς και στη σημασία ένταξης νέων προορισμών και εναλλακτικών λιμένων στα δρομολόγια των εταιρειών κρουαζιέρας, που θα βελτιώσουν τη διαχείριση και την κυκλοφορία των κρουαζιερόπλοιων στη Μεσόγειο.

Ανάμεσα στα θέματα που θα αναπτυχθούν, θα συμπεριλαμβάνεται η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ προορισμών και εταιρειών κρουαζιέρας, η αύξηση της δημοτικότητας εναλλακτικών προορισμών και τέλος, η διαχείριση των calls των κρουαζιερόπλοιων με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα υπερτουρισμού. Η Έκθεση για άλλη μια φορά θα παρέχει στους προορισμούς και στους παρόχους υπηρεσιών την ευκαιρία να συναντηθούν απευθείας με εκπροσώπους των εταιρειών κρουαζιέρας.

undefined

Ειδικές τιμές ισχύουν για μέλη ΣΕΤΕ. Για πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους διοργανωτές στο seatourism@posidonia-events.com ή στο +30 210 4283608.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο του Posidonia Sea Tourism Forum ή να επισκεφθείτε το www.posidoniaseatourism.com

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο