Τα νέα των μελών μας

Porto Palace: Νέα ιστοσελίδα για το Aegli Hotel στο Βόλο

undefined

 

Με νέα εικόνα, νέα ομάδα στελεχών και νέα ιστοσελίδα – www.aegli.gr – υποδέχεται τους επισκέπτες του το ιστορικό ξενοδοχείο του Βόλου, Aegli Hotel. Το ξενοδοχείο – έμβλημα στην πόλη του Βόλου με πρώτο έτος λειτουργίας το 1938 ανακαινίστηκε ριζικά το 2016 και πλέον συνεχίζει την πορεία του, ακολουθώντας τις εξελίξεις και επιταγές του σήμερα, φροντίζοντας ωστόσο να μένει πάντα πιστό στην παράδοση του παρελθόντος και της ιστορίας του.

Στη κατεύθυνση αυτή η ομάδα συνεργατών της FOXCREATIVE υλοποίησε για λογαριασμό του Aegli Hotel τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του, παραδίδοντας σε χρήση ένα νέο user friendly website, το οποίο παρουσιάζει με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και στοχευμένες περιγραφές όλους τους τύπους δωματίων και σουϊτών, όπως επίσης τις παροχές, αλλά και την μακρά ιστορία του ξενοδοχείου.

Ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας, ως απόρροια της ριζικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου ζωής του Aegli Hotel και στόχο έχει την πληροφόρηση κάθε επισκέπτη, αλλά και την ευκολία επικοινωνίας και πραγματοποίησης κρατήσεων στη λογική των ελάχιστων απαιτούμενων «βημάτων» που εξασφαλίζει σήμερα η τεχνολογία.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο