Τα νέα των μελών μας

Porto Palace Hotel Thessaloniki: Στο πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN το Porto Palace Hotel Thessaloniki

undefined 

 

Τη δυνατότητα συγκέντρωσης και εξαργύρωσης μιλίων προσφέρει πλέον στους επισκέπτες του το ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, μέσω της ένταξης του στο πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε ημέρα διαμονής στο ξενοδοχείο, οι κάτοχοι της Miles+Bonus κάρτας με την επίδειξη της κατά το check-in θα έχουν την ευκαιρία να συγκεντρώνουν 250 μίλια εξαργύρωσης

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα εξαργύρωσης μιλίων για δωρεάν διαμονές! Με τη σύνδεση στο Miles+Bonus λογαριασμό τους, οι επισκέπτες μπορούν να υποβάλλουν online το αίτημα εξαργύρωσης τους, τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία διαμονής, σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα. Στη συνέχεια θα λαμβάνουν ενημέρωση από το ξενοδοχείο σχετικά με την αποδοχή ή την απόρριψη του αιτήματος τους. Σε περίπτωση αποδοχής του αιτήματος, θα αφαιρούνται αυτόματα τα αντίστοιχα μίλια από το λογαριασμό τους.

Τύπος δωματίου

03.01-30.04

01.07-31.08

01.11-29.12

01.05-30.06

01.09-31.10

 

Μονόκλινο δωμάτιο

26.00

31.00

Δίκλινο δωμάτιο

30.00   

35.00

Blue μέλη

– Early check in & late check out κατόπιν διαθεσιμότητας

– 10% έκπτωση στο κεντρικό εστιατόριο για a la carte γεύμα ή δείπνο

– 1 μπουκάλι νερό κατά την άφιξη 

Silver μέλη

– Early check in & late check out κατόπιν διαθεσιμότητας

– 10% έκπτωση στο κεντρικό εστιατόριο για a la carte γεύμα ή δείπνο

– 10% έκπτωση στο spa (δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά)

– 1  ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη 

Gold μέλη

– Early check in & late check out κατόπιν διαθεσιμότητας

– 15% έκπτωση στο κεντρικό εστιατόριο για a la carte γεύμα ή δείπνο

– 10% έκπτωση στο spa (δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά)

– 1  μπουκάλι κρασί κατά την άφιξη & φρούτα 

undefined

ΠΑΡΟΧΕΣ PORTO PALACE HOTEL THESSALONIKI

Το Porto Palace Hotel Thessaloniki βρίσκεται στην περιοχή του Νέου Λιμανιού της Θεσσαλονίκη και είναι εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρόμιο, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό.

Οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 176 δωμάτια (Superior, Deluxe, Business) και 10 πολυτελείς σουίτες (Junior, Executive, Presidential και Vice Presidential), απολαμβάνοντας πλούσιες παροχές διαμονής: 

• δωρεάν shuttle bus (7 θέσεων) για τη μεταφορά των πελατών από και προς το κέντρο της πόλης σε προκαθορισμένα δρομολόγια (κατόπιν ζήτησης)

• δωρεάν υπαίθριο φυλασσόμενο parking 300 θέσεων.

• δωρεάν wi-fi internet (upload/download 100 mbps) σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα υπνοδωμάτια. δωρεάν χρήση gym, sauna, jacuzzi/refreshing area (ursa minor)

  • spa services.  

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου www.portopalace.gr ή επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου στο 2310 504 504 ή μέσω email στο info@portopalace.gr.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο