Με τις θερμοκρασίες στα ύψη και τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για διακοπές, το νέο μενού πιάτων και ποτών στο Ursa Minor Roof Top Bar Restaurant του Porto Palace Hotel Thessaloniki δια χειρός του Chef Χρήστου Σίσκου φέρνει γεύσεις και αρώματα καλοκαιριού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Επιλογές ανάμεσα σε δροσερές σαλάτες, υγιεινά snacks, αλλά και κυρίως πιάτα με ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών και εξαιρετικές πρώτες ύλες, καλύπτουν κάθε γαστρονομική προτίμηση και είναι διαθέσιμες καθημερινά από τις 11.00 π.μ. έως τις 02:00 π.μ., ενώ ανάλογες σε εύρος είναι και οι επιλογές σε ετικέτες κρασιών, ποτά, μπύρες και cocktails, που συνοδεύουν αρμονικά κάθε γεύμα και στιγμή της ημέρας δίπλα στη πισίνα (refreshing area) του roof–garden.
Η χρήση της πισίνας (refreshing area) επιτρέπεται από τις 11.00 έως τις 20.30. Η χρήση της είναι άνευ χρέωσης για τους πελάτες του ξενοδοχείου, ενώ η χρέωση για τους εξωτερικούς πελάτες είναι 10.00€ / άτομο (με παροχή πετσέτας και μικρής φιάλης εμφιαλωμένου νερού) ανεξαρτήτως ημέρας.