Τα νέα των μελών μας

Porto Palace Hotel Thessaloniki: Καλοκαίρι με νέες γεύσεις στο URSA MINOR από 6 Ιουνίου

undefinedundefined

 

Με νέο μενού υποδέχεται το καλοκαίρι το Porto Palace Hotel Thessaloniki στα εστιατόρια ZAYTINYA, αλλά και URSA MINOR, που ανοίγει τις πόρτες του στο rooftop την Πέμπτη 6 Ιουνίου, σηματοδοτώντας και επισήμως την έναρξη της θερινής περιόδου. 

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαμβάνουν τις νέες γευστικές δημιουργίες του Chef Χρήστου Σίσκου και στον εξωτερικό χώρο του rooftopκαθημερινά από τις 11.00 π.μ. έως τις 02:00 π.μ.δίπλα στο refreshing area και με μοναδική θέα στο λιμάνι της πόλης. 

undefined

Το νέο μενού, που αντανακλά χρώματα και μυρωδιές καλοκαιριού σε κάθε πιάτο, περιλαμβάνει επιλογές για όλες τις γαστρονομικές απαιτήσεις, συνδυασμένο με εξαιρετικές ετικέτες κρασιών και ποτών, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του ουρανίσκου κάθε στιγμή της ημέρας, με γνώμονα την ανάγκη δροσιάς και ελαφριών γευμάτων που επιβάλλουν οι υψηλές θερμοκρασίες. 

undefined

Η είσοδος στο Ursa Minor Roof Top είναι άνευ χρέωσης για τους πελάτες του ξενοδοχείου, ενώ η χρέωση για τους εξωτερικούς πελάτες είναι 10.00€ / άτομο (με παροχή πετσέτας και μικρής φιάλης εμφιαλωμένου νερού) ανεξαρτήτως ημέρας. 

 undefined

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο