Τα νέα των μελών μας

Porto Palace Hotel: Σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης μέσω του OPEN ENERGY το Porto Palace Hotel Thessaloniki

undefined

Το Porto Palace Hotel συμμετέχει στην Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Για ένα πιο ‘πράσινο’ μέλλον, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια, το ξενοδοχείο συνεργάζεται με το OPEN ENERGY, το οποίο φέρνει την επανάσταση στη συγκομιδή ενέργειας, παρέχοντας στην αγορά πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας.

undefined

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, το Porto Palace Hotel εγκατέστησε στο rooftop του εύκαμπτα Οργανικά Φωτοβολταϊκά Πάνελ (OPV Panel), υψηλής αισθητικής, τα οποία παράγονται σε όλες τις διαστάσεις και προσαρμόζονται σε κάθε επιφάνεια. Επιπλέον, στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας συγκαταλέγονται το μικρό βάρος, το χαμηλό κόστος και η δυνατότητα φορητότητας. Η εγκατάσταση επιτρέπει είτε την άμεση φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών (πχ. κινητά τηλέφωνα, laptops) και την τροφοδοσία συσσωρευτών ενέργειας, είτε τη διοχέτευση ενέργειας στο κεντρικό δίκτυο ηλεκτρισμού, επιτυγχάνοντας το μέγιστο βαθμό απόδοσης.

Συμμετέχοντας στη δράση αυτή, το Porto Palace αξιοποιεί τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, συνδέοντας αρμονικά το βιομηχανικό παρελθόν του κτιρίου με το μέλλον της βιώσιμης ανάπτυξης στον τομέα της φιλοξενίας.

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο