Τα νέα των μελών μας

porto elounda De Luxe Resort: 6o porto elounda Autumn Cup & Pro-Am 2010

Στο ξενοδοχείο porto elounda DE LUXE RESORT πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία το 6ο Τουρνουά Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2010 για επαγγελματίες & ερασιτέχνες παίκτες Golf στο Porto Elounda Golf Club και το Crete Golf Club. Ο αγώνας ξεκίνησε στη 01 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 62 παικτών και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 03 Οκτωβρίου 2010 με την τελετή απονομής των βραβείων. Τους νικητές των κατηγοριών ανήγγειλε ο Head Professional και Golf Director του Porto Elounda Golf Club κος Αντώνης Σωτηρόπουλος.

Amateur Net Stableford (Porto Elounda Golf Club)
Νικητής στο Amateur Net Stableford ήταν στην κατηγορία των ανδρών ο κ. Γιώργος Βαφειάδης, 2ος ο κος Ιωάννης Σταυρόπουλος και 3ος ο κος Σταμάτης Χουρδάκης. Στην κατηγορία των γυναικών νικήτρια η κα Χρυσή Βαφειάδη. Τα βραβεία, νικητή και 3ης θέσης ανδρών απένειμε κυρία Ελιάνα Κοκοτού ενώ 2ης θέσης ο κύριος Βουράκης Αντώνης – χορηγός επάθλων. Επίσης οι τρεις πρώτοι σε μικτή συμμετοχή ανδρών-γυναικών στο NET Stableford competition του porto elounda Golf Club, Γιώργος Βαφειάδης, Ιωάννης Σταυρόπουλος και Σταμάτης Χουρδάκης, κέρδισαν άξια με το ταλέντο τους και τις αθλητικές τους επιδώσεις τα έπαθλα δωρεάν διαμονής για 7,5 και 3 ημέρες αντίστοιχα στα ξενοδοχεία της elounda s.a. HOTELS & RESORTS που παρέλαβαν από την κα. Ελιάνα Κοκοτού, CEO της Ελούντα Α.Ε.

Hole-In-One
Στην τρύπα Νο 5 επαγγελματίες και ερασιτέχνες, είχαν μία ευκαιρία για το Hole In One με έπαθλο ένα αυτοκίνητο SAAB 9-3 Station Wagon ,της χορηγού εταιρείας SAAB ΕΛΛΑΣ (ΒΑΚΑΡ ΑΒΕΕ). Επιτυχία Hole-in-one δεν υπήρξε.

Pro-Am (Crete Golf Club)
Για το Pro-Am του Crete Golf Club τις νικήτριες ομάδες ανακοίνωσε ο κ. Αντώνης Σωτηρόπουλος. Νικήτρια η ομάδα με παίκτες τους: (Pro) Henrick Engdhal, (Am1) Μανόλη Μαρκαντωνάκη, (Am2) Δημήτρη Κολάρο και (Am3) Sven Bensen. Δεύτερη η ομάδα με παίκτες τους: (Pro) Γιώργο Σωτηρόπουλο, (Am1) Ελιάνα Κοκοτού, (Am2) Ιωάννη Σταυρόπουλο και (Am3) Γιώργο Γενναράκη. Τρίτη η ομάδα με παίκτες τους: (Pro) Γιάννη Κακάκη Junior, (Am1) Γιάννη Κακάκη Senior, (Am2) Νικόλαο Χαλαμπαλάκη και (Am3) Alex Van de Craen.

Τα έπαθλα απένειμαν οι κύριοι: Σπύρος Κοκοτός (Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΟΥΝΤΑ Α.Ε.), Θεόδωρος Βασιλάκης (Πρόεδρος Aegean Airlines) και Γεώργιος Διάκου (Πρόεδρος Ελληνικού PGA) για την πρώτη δεύτερη και τρίτη ομάδα αντίστοιχα.

Τo 6ο Τουρνουά Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2010 στήριξαν χορηγικά οι εταιρίες: WIND, AEGEAN AIRLINES SAAB ΒΑΚΑΡ ΑΒΕΕ, AUTO HELLAS HERTZ, COCA COLA 3 ΕΨΙΛΟΝ, ΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΟΙΝΟΣ ΔΙΓΕΝΑΚΗ, ΟΙΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΟΙΝΟΣ ΛΥΡΑΡΑΚΗ, ΟΙΝΟΣ ΤΑΜΙΩΛΑΚΗ, Elounda S.A.

Υποστηρίχτηκε απο: PGA Greece, Hellenic Golf Association και Crete Golf Club.

Τα έπαθλα ήταν προσφορά από την εταιρεία ΒΟΥΡΑΚΗΣ.

Το γήπεδο του Porto Elounda Golf Club είναι Par 3-9 οπών με 18 Tees και συνολικό μήκος 2062μ. ενώ χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα par-3 γήπεδα από τους λάτρεις του σπορ, με επιπλέον χαρακτηριστικό τη μοναδική θέα του στο Κρητικό πέλαγος. Ο συντελεστής προσαρμογής Handicap ήταν το 0,4. Το γήπεδο του Crete Golf Club είναι 18 τρυπών με συνολικό μήκος 6.015μ.

Η διοργάνωση ήταν άψογη, ενώ τόσο οι παίκτες όσο και οι θεατές απόλαυσαν, πέρα από τις απολαύσεις που προσέφερε το σπορ, και την εξαίρετη Κρητική φιλοξενία και ανανέωσαν με ενθουσιασμό το ραντεβού για την συμμετοχή τους στην επόμενη διοργάνωση στις 29 Σεπτεμβρίου έως 02 Οκτωβρίου 2011.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο