Τα νέα των μελών μας

Porto Carras: Συμμετοχή του Κτήματος Πόρτο Καρράς σε Φιλανθρωπικό Bazaar

undefined 

 

Tο Κτήμα Πόρτο Καρράς συμμετείχε στο Xριστουγεννιάτικο Βazzar της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης International Women’s Club (IWC) που πραγματοποιήθηκε την 1 Δεκεμβρίου 2013 στο Inter Expo Center στη Σόφια της Βουλγαρίας, με προσφορά κρασιών του Κτήματος.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος 45 χώρες και περίπου 10.000 επισκέπτες και εθελοντές πολλοί εκ των οποίων ήταν μέλη διπλωματικών αντιπροσωπειών. Το γεγονός καλύφθηκε από τον βουλγαρικό τύπο και την τηλεόραση.

Υπολογίζεται πως από όλη τη προσπάθειας συγκεντρώθηκε το ποσό των 350.000 BGN, ποσό το οποίο θα διατεθεί σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες σε όλη τη Βουλγαρία, με την εποπτεία μελών της IWC.

Η Ελλάδα συμμετείχε επιτυχώς με δικό της περίπτερο, προβάλλοντας στους επισκέπτες εκλεκτά ελληνικά προϊόντα και μοναδικές γεύσεις. Τα κρασιά του Κτήματος Πόρτο Καρράς είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό, το οποίο έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στα ελληνικά προϊόντα και ιδιαίτερα στο ελληνικό κρασί.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλαμε και εμείς σε αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση ενισχύοντας το έργο της οργάνωσης IWC που με συνέπεια κάθε χρόνο στηρίζει ενεργά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και κυρίως τα παιδιά.

Παράλληλα με αυτή τη προσφορά χορηγίας του Κτήματος Πόρτο Καρράς αναδείξαμε τον γευστικό πλούτο της χώρας μας και συστήσαμε τα μοναδικά μας κρασιά στο Βουλγαρικό κοινό.

Με μεγάλη ικανοποίηση και υπερηφάνεια το Κτήμα Πόρτο Καρράς ιεραρχεί τον άνθρωπο ως την ύψιστη αξία και στηρίζει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στο έργο τους στα πλαίσια των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο