Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Watersports Beach Party στα Λιμανάκια του Porto Carras Grand Resort!

Στο μοναδικό θέρετρο Porto Carras Grand Resort, το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 και ώρα 12:00, πραγματοποιήθηκε το πιο περιπετειώδες Watersports Beach Party του καλοκαιριού! 

Στις δύο private παραλίες στα λιμανάκια του Porto Carras με τα καταπράσινα νερά, επτά δυναμικά watersports, dj-sets πάνω στην άμμο, δροσερά cocktails και άφθονο νερό συνιστούν την κορυφαία επιλογή του καλοκαιριού για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και της περιπέτειας!

Εναλλακτικά θαλάσσια αθλήματα, όπως το wakeboard, η ιστιοπλοΐα, το windsurf, το SUP (Stand Up Paddling), το Subwing αλλά και μουσικό πάρτυ που πλαισιώθηκε τόσο από Έλληνες όσο και από διεθνείς παραγωγούς και djs, στα πλαίσια ενός υπαίθριου party στην φύση ήρθαν για πρώτη φορά στη Σιθωνία Χαλκιδικής να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους!

Με μήκος περίπου 9χμ και περισσότερους από 25 κολπίσκους, τα λεγόμενα λιμανάκια, είναι ένα μικρό θαύμα φυσικής ομορφιάς. Δεν πρόκειται για μία μοναδική παραλία αλλά για ένα σύνολο από κολπίσκους, μία δαντελωτή ακτογραμμή στα νότια του συγκροτήματος με καταγάλανα νερά και έντονη βλάστηση που φθάνει μέχρι τη θάλασσα.

Οι επισκέπτες του συγκροτήματος μπορούν να απολαύσουν το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον της περιοχής με τα πόδια ή το ποδήλατo καθώς υπάρχουν σηματοδοτημένα μονοπάτια κατά μήκος της ακτής.

Οι πιο διασκεδαστικές και περιπετειώδεις διακοπές που μπορεί κανείς να φανταστεί γίνονται πραγματικότητα στο Porto Carras Grand Resort!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο