Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Βράβευση του ξενοδοχείου ΜΕΛΙΤΩΝ του Porto Carras Grand Resort για το Ελληνικό Πρωινό του από το ΞΕΕ στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

 

Σε πανηγυρική εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη, βραβεύθηκαν οι Ενώσεις Ξενοδόχων που συνέβαλαν στην υπογραφή των 15 πρώτων Τοπικών Συμφώνων Ελληνικού Πρωινού, καθώς και τα 100 πρώτα ξενοδοχεία που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα. Μέσα στα ξενοδοχεία αυτά που υιοθέτησαν το ”Ελληνικό Πρωινό” συγκαταλέχθηκε και το ξενοδοχείο ΜΕΛΙΤΩΝ του  ξενοδοχειακού συγκροτήματος Πόρτο Καρράς.

Σε σημαντικό εργαλείο για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της χώρας, αναδεικνύεται το πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό”, το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).

Το Ελληνικό Πρωινό, πλούσιο εξ ορισμού, ποικίλλει από τόπο σε τόπο. Πρώτες ύλες διαλεγμένες από τους παραγωγούς, προϊόντα ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, παραδοσιακά εδέσματα τοπικής ταυτότητας συνθέτουν την γαστρονομική κουλτούρα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της κάθε περιοχής.

Κύριος στόχος του Πόρτο Καρράς είναι η διαμόρφωση και η προβολή μιας γαστρονομικής πανδαισίας που θα στηρίζεται από τους πρεσβευτές του τόπου του.

Η εφαρμογή του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό», μέσω της σύνδεσης της ελληνικής ξενοδοχείας με τους τοπικούς παραγωγούς ποιοτικών προϊόντων ή ιδιοπαραγόμενων βιολογικών προϊόντων, θα αποφέρει μακροπρόθεσμα πολλαπλά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη.

Η απονομή για την βράβευση των 100 πρώτων ξενοδοχείων που πιστοποιήθηκαν απο τον Ξ.Ε.Ε. για το ”Ελληνικό Πρωινό” τους, έγινε την Δευτέρα 10 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Εκ μέρους του Porto Carras Grand Resort το βραβείο παρέλαβε η κα Μαριάννα Στέγγου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της μητρικής εταιρείας ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ.

Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί έναν πρότυπο τουριστικό προορισμό, που συνδυάζει την πολυτελή φιλοξενία και τις πολλαπλές επιλογές παράλληλων δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων και γεύσεων, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν αυτές των ιδιοπαραγόμενων βιολογικών προϊόντων του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο