Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Βράβευση του Porto Carras Grand Resort ως το κορυφαίο ξενοδοχείο γκολφ στην Ελλάδα, στα World Golf Awards 2014!

To Porto Carras Grand Resort βραβεύτηκε στη κατηγορία «Greece’s Best Golf Hotel 2014» ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο γκολφ από τον παγκόσμιο θεσμό βραβείων  γκολφ «World Golf Awards».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, στο Conrad Algarve, σε μια λαμπερή εκδήλωση.

Τα βραβείο αυτό αναδεικνύει τη συστηματική προσπάθεια για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που γίνεται στο Porto Carras Grand Resort.

Το διεθνών προδιαγραφών 18-οπών γήπεδο γκολφ με το ήπιο μεσογειακό κλίμα όλο το χρόνο και οι πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό γκολφ όλο το χρόνο.

Το γήπεδο Golf του Porto Carras Grand Resort είναι το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διεθνή πρωταθλήματα. Σχεδιάστηκε το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινίστηκε το 2003 από τον Roy Mc Ray κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα, από τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, έως τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

Δύο ακόμα γήπεδα γκολφ,πρόκειται να κατασκευαστούν μόλις δοθούν οι σχετικές αδειοδοτήσεις που έχουν ζητηθεί από το 2006 στο ορεινό τμήμα του συγκροτήματος,ως μέρος μιας μεγάλης επένδυσης που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια, με στόχο να αναδείξει το Porto Carras ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για γκολφ στο κόσμο!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο