Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Βράβευση του Porto Carras Grand Resort από την WTA

 

Στο υψηλότερο βάθρο των οικογενειακών ξενοδοχείων το Porto Carras Grand Resort στα  World Travel Awards!

To Porto Carras Grand Resort βραβεύτηκε στη κατηγορία «Greece’s Leading Family Resort» ως το κορυφαίο ελληνικό οικογενειακό ξενοδοχείο από τον παγκόσμιο τουριστικό θεσμό βραβείων «World Travel Awards».

Επίσης, μεγάλη επιτυχία αποτελεί η επιλογή της Βίλας Γαλήνης, στη κατηγορία ‘’Europes Leading Boutique Hotels’’ ανάμεσα στα 14  συνολικά Boutique Hotels της Ευρώπης. Η Βίλα Γαλήνη αποτελεί την μοναδική ελληνική επιλογή στην κατηγορία αυτή και αποτελεί άλλη μια σπουδαία διάκριση για το ιστορικό αυτό αριστούργημα. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Βίλα Γαλήνη αποσπά διάκριση, καθώς αποτελεί περήφανο μέλος των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης και των Ελληνικών Ιστορικών Ξενοδοχείων Υάδες, βραβευμένη από το Conde Nast Traveller!

Η τελετή απονομής έγινε στις 31 Αυγούστου 2013, στο Cornelia Diamond Golf Resort & Spa της Αντάλιας στην Τουρκία σε μια λαμπερή εκδήλωση. Το βραβείο για λογαριασμό του Porto Carras Grand Resort παρέλαβε η κα. Μαριάννα Στέγγου, διοικητικό στέλεχος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της κο. Χάρη Βάγια.

Τα βραβεία αυτά είναι μια ακόμη απόδειξη πως στο Porto Carras Grand Resort  γίνεται συστηματική προσπάθεια για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Με τις πιστοποιήσεις που λαμβάνει διαρκώς και τις συνεχείς διεθνείς και εγχώριες βραβεύσεις, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως το συγκρότημα Porto Carras Grand Resort, αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών, καθώς στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας του, για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, οι εγκαταστάσεις του συνεχώς αναβαθμίζονται και εκσυγχρονίζονται με στόχο να προσφέρουν πάντα άριστη ποιότητα και ασφάλεια στους πελάτες του.

Το Porto Carras Grand Resort, από το 1973 που ξεκίνησε τη λειτουργία του έως σήμερα, έχει στόχο να προσφέρει, στο κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά, μια μοναδική εμπειρία διαμονής, άνεσης, διασκέδασης, ψυχαγωγίας, γεύσης συμβαδίζοντας πάντα με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Εδώ ο πελάτης μπορεί να βρει και να απολαύσει ένα πλήθος δραστηριοτήτων και παροχών, όπως το μοναδικό Casino στη Χαλκιδική, γήπεδο golf 18 οπών με το βοηθητικό του 9 οπών και με το καταπληκτικό Golf Club, το μεγαλύτερο κέντρο θαλασσοθεραπείας και spa στα Βαλκάνια, water sports, diving center, ιππικό όμιλο, ποδηλασία, ιστιοπλοΐα, hiking, τένις, γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, beach volley, νεροτσουλήθρες, ποδηλατικές και περιπατητκές διαδρομές, καθώς και βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες, μήκους 9 χιλιομέτρων, 25 ιδιωτικούς κολπίσκους, και πολλές ακόμα δραστηριότητες χαράς και ευεξίας. Στο κτήμα Porto Carras υπάρχει ένα από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία στην Ελλάδα με δυνατότητα παραγωγής 2.500 τόνων λευκού, ροζέ και κόκκινου κρασιού. Εδώ ο πελάτης μπορεί να νιώσει την απόλυτη εμπειρία οινογνωσίας, δοκιμάζοντας μερικές από τις 32 ποικιλίες κρασιού οι οποίες έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία.

Για άλλη μία φορά, η συνέπεια, η καινοτομία και η πρωτοπορία φέρνουν το Porto Carras Grand Resort στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του κοινού που αναζητά ποιότητα, προηγμένες υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες στις διακοπές του, εξασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη του επισκέπτη, καθιερώνοντας το resort ως τον νούμερο ένα ποιοτικό και ασφαλή προορισμό για όλη την οικογένεια!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο