Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Tριπλή βράβευση του Πόρτο Καρράς στα Environmental Awards 2018!

 

 undefined

 

Δύο χρυσά βραβεία και ένα χάλκινο αποκόμισε από τα Environmental Awards 2018, το Porto Carras Grand Resort ως επιστέγασμα της περιβαλλοντικής του πολιτικής!

Κέρδισε χρυσά βραβεία στην κατηγορία «Sustainable Leisure & Tourism» (Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη) και στην κατηγορία «Sustainable Agriculture» (Αειφόρος Γεωργική Καλλιέργεια) και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων».

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 σε μία λαμπρή τελετή στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη, όπου περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι Δημόσιων Φορέων παρακολούθησαν τη διάκριση των καλύτερων πρακτικών της χώρας για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφορία.

Οι διακρίσεις στα Environmental Awards 2018 τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 5η χρονιά φέτος, αποτελούν άλλη μιααναγνώρισητης σταθερά φιλικής προς το περιβάλλον στρατηγικής ανάπτυξης του Porto Carras Grand Resort και επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις συντονισμένες ενέργειες που γίνονται εδώ και δεκαεννιά χρόνια, με ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα επενδυτικό πρόγραμμα.

undefined

Ο κος Αθανάσιος Κλαπαδάκης, Γενικός και Τεχνικός Διευθυντής της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. ιδιοκτήτριας εταιρίας του Porto Carras Grand Resort κατά την παραλαβή χρυσού βραβείου.

 

Από την υιοθέτηση σταθερής στρατηγικής για την αειφόρο ανάπτυξη έως και την καθαριότητα των ακτών, τα περιβαλλοντικά θέματα αποτελούν ζητήματα ύψιστης σημασίας για το Porto Carras Grand Resort. Απόδειξη αυτού η αδιάλειπτη βράβευση τα τελευταία 19 χρόνια, με τρεις Γαλάζιες Σημαίες, των ακτών του συγκροτήματος αλλά και της Μαρίνας Porto Carras, της μεγαλύτερης ιδιωτικής μαρίνας της Βορείου Ελλάδος, τηρώντας τα αυστηρά κριτήρια του Προγράμματος του Διεθνούς Οργανισμού καθώς και οι βραβεύσεις με το The Green Key Eco Label. Επιπλέον, η Porto Carras Μαρίνα, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001: 2008.

Με παράδοση στη φιλοξενία, αλλά και σεβασμό στη φύση, το Porto Carras Grand Resort διαθέτει: εργοστάσιο αφαλάτωσης θαλάσσιου ύδατος και παραγωγής πόσιμου νερού, εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων, τριτοβάθμιο βιολογικό καθαρισμό, βιολογικές καλλιέργειες, ανάπτυξη χλωρίδας, προστασία πανίδας, συστηματική ανακύκλωση και ποιοτικό έλεγχο προϊόντων.

Η συνέπεια και αφοσίωση του Porto Carras Grand Resort στην οικολογική ισορροπία, αποδεικνύει εμπράκτως ότι η επιχειρηματική ανάπτυξη είναι καθήκον όλων να συνυπάρχει με το σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο