Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Τριπλή διάκριση για το Porto Carras Grand Resort στα Tourism Awards 2015

undefined

 

Το Porto Carras Grand Resort, το στολίδι της Σιθωνίας Χαλκιδικής, έλαβε τριπλή διάκριση στα Τοurism Awards 2015, στις κατηγορίες «Αθλητικός Τουρισμός», «Συνεδριακός Τουρισμός» και «Αξιοποίηση Τοπικών & Βιολογικών Προϊόντων».

Το βραβείο «Αθλητικός Τουρισμός» αναδεικνύει την αθλητική ταυτότητα του PortoCarrasGrandResort, το οποίο από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του έως σήμερα υποστηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό φιλοξενώντας κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις. Τα αθλητικά highlights της φετινής σεζόν για το Porto Carras είναι αναμφισβήτητα το 6ο Porto Carras Pro-Am & Open τουρνουά Golf στις 29/4 – 3/5, το 2ο Porto Carras Half Marathon Spring & Fall στις 30-31/5 & 12-13/9 αντίστοιχα, οι Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες (Κύπελλο Βορείου Αιγαίου) στις 8-15/8 και φυσικά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας στις 5-6/9 με τη συμμετοχή κορυφαίων ιππέων.

Η διάκριση επίσης στη κατηγορία «Συνεδριακός Τουρισμός» δεν επιβραβεύει μόνο τις μοναδικές συνεδριακές εγκαταστάσεις και τους events specialists του Resort, αλλά επισημαίνει το σημαντικό ρόλο του Συνεδριακού Τουρισμού στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της Χαλκιδικής καθώς και την προσπάθεια ενδυνάμωσης της θέσης της Ελλάδας γενικότερα στον παγκόσμιο συνεδριακό χάρτη.

Επίσης η αναγνώριση των συστηματικών προσπαθειών του Porto Carras για την Αξιοποίηση Τοπικών & Βιολογικών Προϊόντων στην αντίστοιχη κατηγορία, μας κάνει διπλά χαρούμενους καθώς συνδέει το πολυτελές συγκρότημα με το ιστορικό Κτήμα Πόρτο Καρράς, το οποίο διαθέτει το μεγαλύτερο ενιαίο βιολογικό αμπελώνα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στο Porto Carras Grand Resort οι επισκέπτες πέρα από τα βιολογικά κρασιά, το λάδι και άλλα προϊόντα του Κτήματος τα οποία έχουν το προνόμιο να γεύονται, ξυπνούν με Ελλάδα με τις μοναδικές τοπικές γεύσεις στο «Ελληνικό Πρωινό», ενώ μαγεύουν τους ουρανίσκους τους «αλα Ελληνικά» σε μια από τις μοναδικές γευστικές βραδιές του φεστιβάλ ελληνικής γαστρονομίας «Greek Gastronomy @ Porto Carras».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2015, στην αίθουσα «Βanquet» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών σε μια λαμπερή εκδήλωση με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών από τον κλάδο του τουρισμού της χώρας μας. Tα Tourism Awards διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure.

undefined

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο