Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Τρία βραβεία για το Porto Carras Thalassotherapy & Spa στα World Luxury Spa Awards 2018!

undefined

 

 

Κερδίζοντας τρία, συνολικά, βραβεία στα World Luxury Spa Awards 2018, το Porto Carras Thalassotherapy & Spa Center βρέθηκε για άλλη μια χρονιά στην κορυφή των Ευρωπαϊκών Thalassotherapy & Spa Centers!

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις από τον παγκόσμιο θεσμό βραβείων spa, «World Luxury Spa Awards», αφορούν τις κατηγορίες Best Luxury Destination Spa, Best Luxury Thalassotherapy Spa και  Best Luxury Golf Resort Spa και έρχονται να ενισχύσουν περαιτέρω τη θέση του Porto Carras Thalassotherapy & Spa Center ανάμεσα στα καλύτερα spa της Ευρώπης.  

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου στο Galgorm Resort & Spa στην Βόρεια Ιρλανδία. 

To Porto Carras Grand Resort δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο τομέα της Ευεξίας και στα δυο ξενοδοχεία του, το Meliton 5* και το Sithonia 5*.   

undefined

Στο Meliton 5* Thalassotherapy & SpaCenter, ένα από τα μεγαλύτερα και διασημότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το οποίο εκτείνεται σε 4.700 τ.μ. προσφέρονται θεραπείες και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την απόλυτη χαλάρωση του νου και του σώματος. Η θαλασσοθεραπεία χρησιμοποιεί τις θεραπευτικές ιδιότητες της θάλασσας, το κλίμα και τα υδρόβια προϊόντα της, όπως τα άλγη, τα φύκια και την προσχωσιγενή λάσπη τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση της φυσικής χημικής ισορροπίας του σώματος. 

Στο Sithonia 5* Thalassotherapy & SpaCenter, ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας των 2.275 τ.μ. περιμένει τον επισκέπτη, όπου θα βρει σειρά από χαλαρωτικά μασάζ και θεραπείες που σχεδιάζονται από κορυφαίους επαγγελματίες της ευεξίας, χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα που τροφοδοτούν το δέρμα και αναζωογονούν τον οργανισμό. 

Η πραγματική εμπειρία Thalassotherapy & Spa που προσφέρεται στο Porto Carras Grand Resort είναι ο συνδυασμός του όμορφου και κομψού περιβάλλοντος μαζί με τα καλύτερα προϊόντα και τη μεγάλη ποικιλία θεραπειών με βάση τις πρακτικές υγείας και ομορφιάς της αρχαίας Ελλάδας οι οποίες αξιοποιούν πλήρως τα αποκλειστικά φυσικά και αναζωογονητικά συστατικά της περιοχής, καθώς και μια ευρεία γκάμα πολυτελών προϊόντων spa από όλο τον κόσμο.  

Η νέα αυτή διάκριση στα «World Luxury Spa Awards 2018» αποτελεί επιβράβευση της υλοποίησης του οράματος της διοίκησης του πολυτελούς resort για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού υγείας και ευεξίας, με σεβασμό στους επισκέπτες του και στο περιβάλλον. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο