Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Το Πόρτο Καρράς στη διεθνή έκθεση ακινήτων LPS στη Σαγκάη

undefined

 

To ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση προώθησης ακινήτων στην Κίνα, την LPS (Luxury Property Show), που διεξήχθη από τις 9 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2016 στη Σαγκάη της Κίνας.

Η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Enterprise Greece η οποία διοργάνωσε για πρώτη φορά την ελληνική παρουσία με εθνικό περίπτερο ώστε να προωθηθούν ακίνητα της Ελλάδας σε Κινέζους επενδυτές σε συνδυασμό με το πρόγραμμα αδειών διαμονής σε κατοίκους τρίτων χωρών (εκτός Ε.Ε.) Golden Visa Greece. Βασικός στόχος ήταν η παρουσία και προώθηση ακινήτων και γενικότερα επενδύσεων στην Ελλάδα, στον οικιστικό τομέα, στους VIP επισκέπτες της Έκθεσης LPS.

Η LPS θεωρείται μια πολύ σημαντική έκθεση για την προώθηση πολυτελών ακινήτων,  κατά την οποία το Porto Carras Grand Resort είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει απευθείας με εν δυνάμει αγοραστές των πολυτελών διαμερισμάτων και κατοικιών που διαθέτει και να διαμορφώσει πλήρη εικόνα του τι ζητάνε οι επενδυτές ακινήτων που προέρχονται από τις ασιατικές χώρες και ιδιαίτερα από την Κίνα. Υπήρξε μεγάλη προσέλευση ενδιαφερομένων, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν τόσο με το συγκρότημα ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ όσο και με το οικιστικό προϊόν που διαθέτει και οι επαφές που έγιναν έδειξαν ότι οι Κινέζοι αγαπούν την Ελλάδα και θέλουν να επενδύσουν σε αυτή. Έγιναν σημαντικές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις τόσο σε επίπεδο προώθησης των ακινήτων του συγκροτήματος όσο και προσέλκυσης τουριστών στο συγκρότημα ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ, το οποίο πέρα των άλλων διαθέτει ξενοδοχεία 5 αστέρων, 25 διαφορετικά εστιατόρια και bars, 45 εμπορικά καταστήματα, καζίνο, γκολφ, τένις, ιππικό όμιλο, μαρίνα, οινοποιείο & γευσιγνωσία, περιπατητικές διαδρομές, diving center και λοιπές δραστηριότητες».

Στην έκθεση υπολογίζεται ότι συμμετείχαν περισσότεροι από 120 εκθέτες από 35 χώρες (Κίνα, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γαλλία, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελβετία, κ.α.) και πάνω από 5.500, όπως αναμενόταν, στοχευμένοι  VIP επισκέπτες, δυνητικοί αγοραστές ακινήτων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο