Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Το Porto Carras Grand Resort στην έκθεση Philoxenia 2014

 

Tο Porto Carras Grand Resort από τις 13 έως 16 Νοεμβρίου 2014 θα βρίσκεται στην 30η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, Philoxenia η οποία αποτελεί τουριστικό πανόραμα  για την εγχώρια & διεθνή αγορά.

Υπολογίζεται πως για άλλη μια χρονιά, το Porto Carras Grand Resort θα έχει μία επιτυχημένη παρουσία στη Philoxenia με δικό του σταντ, Νο. 48 στο περίπτερο 15, το οποίο πρόκειται να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών και επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου.

Το Porto Carras Grand Resort με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών αλλά και τη γενικότερη αναβάθμιση του τουριστικού κλάδου, συμμετέχει αδιάλειπτα στις πιο σημαντικές εκθέσεις τουρισμού.

Πιστό στη φιλοσοφία του για υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προσανατολισμένο στην αειφορία, το Porto Carras έχει λάβει πλειάδα βραβείων και πιστοποιήσεων που το επιβεβαιώνουν.

Μεταξύ άλλων, το 2014 απέσπασε το βραβείο Greece’s Leading Family Resort & Greece’s Leading Resort από τα World Travel Awards, δύο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες «Εξοικονόμηση και χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας» και «Διαχείριση νερού» στα Tourism Awards, δύο βραβεία στις κατηγορίες «Ξενοδοχεία & Εστίαση» και «Συνεργασίες για Προστασία του Περιβάλλοντος και την Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία» στα Health & Safety Awards, τρείς Γαλάζιες Σημαίες για τις παραλίες και για τη Μαρίνα. Οι διακρίσεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς πιστό στην αειφόρο πολιτική του το Porto Carras Grand Resort βραβεύεται για πέντε (5) συνεχή έτη με τo Green Key Eco Label.

Με τις συνεχείς διεθνείς και εγχώριες βραβεύσεις, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως το Porto Carras Grand Resort, αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών και στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς του, για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, οι εγκαταστάσεις του συνεχώς εκσυγχρονίζονται με στόχο να προσφέρουν πάντα άριστη ποιότητα και ασφάλεια στους πελάτες του.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και περιμένουμε να σας συναντήσουμε από κοντά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο