Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort : Το Porto Carras Grand Resort στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo 5 – 7 Δεκεμβρίου 2014!

 

Tο Porto Carras Grand Resort από τις 5 έως 7 Δεκεμβρίου 2014 συμμετείχε στην 1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – GREEK TOURISM EXPO που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η έκθεση που εγκαινιάστηκε φέτος για πρώτη φορά προσέφερε στους συμμετέχοντες μία πλατφόρμα επικοινωνίας με σημαντικούς αγοραστές τόσο από την εγχώρια αλλά κυρίως από τη διεθνή αγορά. Επίσης προέβαλε δυναμικά όλα τα είδη κλασσικού και εναλλακτικού τουρισμού, προσφέροντας μια νέα γέφυρα αμφίδρομης ενημέρωσης  για τη δημιουργία σημαντικών εμπορικών συνεργασιών.

Το Porto Carras Grand Resort με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών του αλλά και την ανάδειξη του εναλλακτικού τουρισμού συμμετέχει αδιάλειπτα στις πιο σημαντικές εκθέσεις τουρισμού.

Ειδικά σε ό,τι αφορά τον εναλλακτικό τουρισμό το Porto Carras Grand Resort προσφέρει στους λάτρεις της φύσης τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις ανανεωμένες περιπατητικές & ποδηλατικές διαδρομές του συγκροτήματος, να συμμετέχουν σε αμπελουργικές εργασίες, να ζήσουν μοναδικές οινοτουριστικές εμπειρίες στον μεγαλύτερο ενιαίο βιολογικό αμπελώνα των Βαλκανίων αλλά και να μαγευτούν από τις μοναδικές ελληνικές γαστρονομικές προτάσεις των κορυφαίων σεφ του resort.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο