Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Το Porto Carras Grand Resort προέβη στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

undefined

 

Σε ισχύ τέθηκε από την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2013 η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, στο 13%. Η επιτυχής και αποτελεσματική εφαρμογή του μέτρου έχει ξεχωριστή σημασία τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους καταναλωτές.

Στο πλαίσιο αυτό, το Porto Carras Grand Resort προέβη σε όλες τις απαραίτητες αλλαγές στους τιμοκαταλόγους όλων των bar, restaurant και cafés που διαθέτει  το συγκρότημα.

Oι πελάτες του συγκροτήματος έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν τα ροφήματα, τα αναψυκτικά και τα γευστικά εδέσματα, με μειωμένες τιμές στο all day bar-restaurant, News Cafés στο Meliton, στο εξωτερικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Μελίτων  δίπλα στην VIP παραλία,  Pefko, στο Purple Bar στο Sithonia με θέα τις πισίνες και την παραλία του ξενοδοχείου, στην Ιταλική trattoria Astro, με θέα στη γραφική Μαρίνα, στο Τσιπουράκι, με τα ελληνικά θαλασσινά tapas και το φρέσκο ψάρι, απολαμβάνοντας την θέα με τσιπουράκι ή ούζο, υπό τη μελωδία ελληνικής ζωντανής μουσικής.

Επιπρόσθετα οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τα δροσιστικά cocktail στα Wet Bars των lagoons στα ξενοδοχεία Meliton και Sithonia, στο Reflexion bar στην βεράντα του Meliton, πάνω από την μαρίνα,  με την πανοραμική θέα,  στο Purple Bar στο Sithonia με θέα τις πισίνες και την παραλία του ξενοδοχείου, στο night club στο Sithonia,  όπως επίσης και στα τρία beach bars που διαθέτει το συγκρότημα, Beach Bar Meliton, Beach Bar Sithonia και Kohi beach bar. Στα κύρια εστιατόρια Athos στο Meliton και Mediterraneo στο Sithonia, ως επίσης και στο ala carte εστιατόριο White Room στο Sithonia και στο Crystal Restaurant στο Meliton, αποτελούν άλλη μια επιλογή restaurant για τους πελάτες του συγκροτήματος.

Το Porto Carras Grand Resort, από το 1973 που ξεκίνησε τη λειτουργία του έως σήμερα, έχει στόχο να προσφέρει, στο κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά, μια μοναδική εμπειρία διαμονής, άνεσης, διασκέδασης, ψυχαγωγίας, γεύσης, και το καταφέρνει! Εδώ ο πελάτης μπορεί να βρει και να απολαύσει ένα πλήθος δραστηριοτήτων και παροχών, όπως το μοναδικό Casino στη Χαλκιδική, γήπεδο golf 18 οπών με το βοηθητικό του 9 οπών και με το καταπληκτικό Golf Club, το μεγαλύτερο κέντρο θαλασσοθεραπείας και spa στα Βαλκάνια, water sports, diving center, ιππασία, ποδηλασία, ιστιοπλοΐα, hiking, τένις, νεροτσουλήθρες, ποδηλατικές και περιπατητκές διαδρομές, καθώς και βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες και πολλές ακόμα δραστηριότητες χαράς και ευεξίας. To Porto Carras Grand Resort διαθέτει ελαιώνες με 45.000 ελαιόδεντρα και τον μεγαλύτερο συνεχόμενο αμπελώνα της Ευρώπης έκτασης 4.750 στρεμμάτων. Στο κτήμα Porto Carras θα βρείτε ένα από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία στην Ελλάδα με δυνατότητα παραγωγής 2.500 τόνων λευκού, ροζέ και κόκκινου κρασιού. Εδώ ο πελάτης μπορεί να νιώσει την απόλυτη εμπειρία οινογνωσίας, δοκιμάζοντας μερικές από τις 32 ποικιλίες κρασιού οι οποίες έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία. Επίσης η Μαρίνα του Porto Carras Grand Resort είναι η μεγαλύτερη της Βορείου Ελλάδος με δυνατότητα φιλοξενίας 315 σκαφών.

Με κέντρο τον πελάτη, το Porto Carras Grand Resort προσφέρει σε όλους τους πελάτες και επισκέπτες του υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Το μέτρο μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ θα συμβάλει επικουρικά στην αναγνώριση της αξίας, που διαθέτει το θρυλικό αυτό συγκρότημα, προσφέροντας ακόμα περισσότερες θετικές εμπειρίες και άριστες υπηρεσίες στους πελάτες του, με φθηνότερες τιμές.

Το Porto Carras Grand Resort, διαθέτει την εμπειρία, και τους μηχανισμούς εκείνους, για την άμεση εφαρμογή των μέτρων και των εγκυκλίων που ανακοινώνονται από τις αρμόδιες αρχές και μένει πιστό στην υψηλή παροχή υπηρεσιών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο