Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Το “Porto Carras Grand Resort” με τρεις Γαλάζιες Σημαίες

Μία ακόμα διάκριση για το Porto Carras Grand Resort το 2013: και οι δύο ακτές αλλά και η μαρίνα του μοναδικού Συγκροτήματος της Χαλκιδικής, βραβεύθηκαν για μία ακόμη χρονιά με «ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ». Τα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Κρίσεων και η Συντονιστική Επιτροπή του Προγράμματος της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, κατά τον έλεγχο που διεξήγαγαν αξιολόγησαν, για μία ακόμη φορά, θετικά την οργάνωση και καθαριότητα των ακτών και της μαρίνας του Porto Carras Grand Resort και επιβράβευσαν την αδιάλειπτη τήρηση των αυστηρών Κριτηρίων του Προγράμματος. H Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.103 ακτές και 626 μαρίνες σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων μόλις 393 ακτές και 9 μαρίνες στην Ελλάδα. Οι «Γαλάζιες Σημαίες» – με τις οποίες βραβεύεται το Porto Carras Grand Resort ανελλιπώς τα τελευταία δεκατρία έτη – αποδεικνύουν την εξαιρετική ποιότητα των θαλασσίων νερών και των παραλιών του Συγκροτήματος, ενώ η πρόσφατη αναγνώριση του Συγκροτήματος ως Quality Coast Top Business Partner από την Ευρωπαϊκή Ένωση Παραλιών και Παράκτιων Περιοχών (European Coastal and Marine Union – EUCC, με σκοπό την διατήρηση καθαρών θαλασσών και ελκυστικών παράκτιων περιοχών, τόσο για τον άνθρωπο όσο και για την ίδια τη φύση) και η κατάταξή του στους Top100 Quality Coast Destinations από την ίδια Αρχή, αποτελεί μια επιπλέον αναγνώριση. Η δε Μαρίνα Porto Carras, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001: 2008.

Οι «Γαλάζιες Σημαίες», με τις οποίες βραβεύεται συνεχώς από το 2000 έως σήμερα το Porto Carras Grand Resort, μαζί με την πρόσφατη βράβευση των δύο ξενοδοχείων και της Βίλας Γαλήνη με το οικολογικό σήμα Green Key Eco Label, καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις συντονισμένες ενέργειες του Συγκροτήματος που εδώ και δεκατρία χρόνια, με ένα πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα επενδυτικό πρόγραμμα, αποτελεί πρότυπο τουριστικό και οικολογικό προορισμό. Με παράδοση στη φιλοξενία, αλλά και σεβασμό στη φύση, το Porto Carras Grand Resort διαθέτει: εργοστάσιο αφαλάτωσης θαλάσσιου και παραγωγής πόσιμου ύδατος, τριτοβάθμιο βιολογικό καθαρισμό, βιολογικές καλλιέργειες, ανάπτυξη χλωρίδας, προστασία πανίδας, συστηματική ανακύκλωση και ποιοτικό έλεγχο προϊόντων. Η συνέπεια και αφοσίωση του Porto Carras Grand Resort στην οικολογική ισορροπία, αποδεικνύει εμπράκτως ότι η επιχειρηματική ανάπτυξη μπορεί και πρέπει να συνυπάρχει με το σεβασμό στο περιβάλλον, με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο