Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Το Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί το Παγκόσμιο Τουρνουά Σκάκι Νέων – Νεανίδων 2015

undefined

 

Στις 24 Οκτωβρίου με 6 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Τουρνουά Σκάκι Νέων – Νεανίδων 2015 στο Porto Carras Grand Resort, με συμμετοχή 1.625 αθλητών που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών, από 120 χώρες. Ο συνολικός δε αριθμός των συνοδών επισκεπτών θα ξεπεράσει τους 3.000. 

To συνεδριακό κέντρο Olympic Hall για 14 ημέρες θα είναι γεμάτο από δραστήριους σκακιστές και σκακίστριες από όλο τον κόσμο στρέφοντας το ενδιαφέρον διεθνών και εγχώριων μέσων από την τηλεόραση και τον τύπο στις μοναδικές τους επιδόσεις. 

Tο Porto Carras Grand Resort έχει μεγάλη εμπειρία στον αθλητικό τουρισμό, διαθέτοντας πληθώρα επιλογών στις συνεδριακές υποδομές, τη διαμονή, διασκέδαση και άθληση και κυρίως μαγευτικές παραλίες, που το καθιστούν έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Έχει επίσης φιλοξενήσει στο παρελθόν κορυφαίες διοργανώσεις σκακιού παγκοσμίας εμβέλειας όπως: Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι ερασιτεχνών τον Απρίλιο του 2015, το Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα σκάκι τον Μάιο του 2013, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων επιτραπέζιων παιχνιδιών το Μάιο του 2013, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι ερασιτεχνών τον Απρίλιο του 2012, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι  Νέων – Νεανίδων τον Οκτώβρη του 2010 και πολλά ακόμη.

Eπιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αξέχαστες βραδιές στα εστιατόρια και bar του resort, να επισκεφτούν τα μοναδικής ομορφιάς ιδιωτικά λιμανάκια και τις παραλίες του Porto Carras, να ζήσουν μια ξεχωριστή οινοτουριστική εμπειρία κάνοντας οινογευσία στην αίθουσα Μελισσάνθη δοκιμάζοντας τα βιολογικά κρασιά του Κτήματος Πόρτο Καρράς, αλλά και να επιδοθούν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως γκολφ, καταδύσεις, ιππασία, τέννις και πολλά ακόμη στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος. 

undefined

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που η Διεθνής Ομοσπονδία Σκακιού (FIDE) επιλέγει για άλλη μια φορά το Porto Carras Grand Resort για τη φιλοξενία μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης, αναπτύσσοντας σε γερά θεμέλια την συνέχιση της συνεργασίας αυτής και για άλλες διεθνείς διοργανώσεις στο μέλλον.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο