Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: To MAGNUS BACCATA 2008 κατακτά Χρυσό Μετάλλιο

Η νέα δημιουργία  του Κτήματος Πόρτο Καρράς, που πρωτοκυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2010, απέσπασε Χρυσό Μετάλλιο στον μοναδικό Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου στην Ελλάδα που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Το Magnus Baccata με την παρθενική του εμφάνιση σε Διαγωνισμό ενθουσίασε τους κριτικούς, κατακτώντας την πλέον σημαντική διάκριση. Πρόκειται για μία ακόμη διάκριση του Κτήματος Πόρτο Καρράς, του  κορυφαίου ελληνικού Κτήματος με τον μεγαλύτερο ενιαίο βιολογικό Αμπελώνα της Ελλάδος.

Οι τριήμερες γευστικές δοκιμές του «11ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης» που διοργανώνει η «Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος» σε συνεργασία με τη HELEXPO πραγματοποιήθηκαν φέτος από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου 2011. Στο φετινό διαγωνισμό, τριάντα πέντε καταξιωμένοι γευσιγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οινολόγοι, οινοχόοι και δημοσιογράφοι οίνου δοκίμασαν 667 δείγματα από την Ελλάδα και άλλες 7 χώρες: Κύπρος, Βραζιλία, Σλοβακία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία.

Το  Magnus Baccata είναι Ερυθρός Ξηρός, Τοπικός Οίνος Σιθωνίας, ποικιλιακής σύνθεσης Cabernet Sauvignon, Syrah με έντονο βαθύ κόκκινο  χρώμα, σύνθετο άρωμα φρούτων του δάσους με αρώματα γαρύφαλλου και μαύρου πιπεριού, πλούσιο στόμα με ισορροπημένες τανίνες και μακριά επίγευση.

                                                
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο