Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Συνεργασία του Porto Carras Grand Resort με τον όμιλο Euromedica

 

To Porto Carras Grand Resort, ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός στην Ελλάδα στα πλαίσια της στρατηγικής του για την βελτίωση της υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών του, εγκαινιάζει την συνεργασία του με τον όμιλο «Euromedica».

Με τη συνεργασία αυτή μεταξύ άλλων προβλέπεται δωρεάν κάρτα παροχής υγείας σε όλους τους εργαζόμενους του συγκροτήματος, δωρεάν επισκέψεις στις δύο κλινικές «ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ» & «ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» στην Θεσσαλονίκη για έκτακτα περιστατικά 24 ώρες / 24ωρο, ασθενοφόρο με οδηγό και τραυματιοφορέα για την μεταφορά ασθενή (πελάτη ή εργαζομένου) από το Πόρτο Καρράς στις κλινικές της Euromedica στην Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Euromedica παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες με το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό, τους ιατρούς και τον άρτιο ιατρικό εξοπλισμό που έχουν τόσο τα Διαγνωστικά Κέντρα όσο και οι Κλινικές της.

Το Porto Carras Grand Resort δίνει μεγάλη έμφαση στα ιδιαιτέρως ευαίσθητα θέματα της εργασιακής υγείας, ασφάλειας και εκπαίδευσης του προσωπικού αποδεικνύοντάς το διαρκώς με τις πρωτοβουλίες που παίρνει. Η πρόσφατη μάλιστα βράβευσή του στα Health & Safety Awards στις κατηγορίες: Ξενοδοχεία & Εστίαση και Συνεργασίες για Προστασία του Περιβάλλοντος και την Υ&Α στην Εργασία, αποτελεί αναγνώριση της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας του που εδώ και 15 χρόνια ακολουθεί πιστά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο