Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Συνέντευξη Τύπου για το 2ο Porto Carras Half Marathon Spring

undefined

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 11 Μαΐου 2015, η Συνέντευξη Τύπου του «2ου Porto Carras Half Marathon Spring Powered by Xterra Greece», τοοποίοθαλάβει χώρα στις 30 & 31 Μαΐου 2015 στo απαράμιλλης ομορφιάς Porto Carras Grand Resort.

Την συνέντευξη Τύπου, χαιρέτησε η κ. Βαλεντίνα Πεντορέτς Υπεύθυνη Πωλήσεων του Porto Carras και Υπεύθυνη Συντονισμού του event, σημειώνοντας: «Η διοργάνωση αυτή αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην προώθηση του μοναδικού τουριστικού προϊόντος που διαθέτει η Βόρεια Ελλάδα και η πατρίδα μας γενικότερα. Το Porto Carras στοχεύει να αναδείξει για άλλη μια χρονιά τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και του εθελοντισμού κυρίως στους νέους ανθρώπους. Οι μοναδικές περιπατητικές διαδρομές και η βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του Porto Carras Grand Resort αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση του 2ου Porto Carras Half Marathon Spring Powered by Xterra Greece, με στόχο το πρωτοποριακό αυτό event να γίνει θεσμός στη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο. Μάλιστα η πρόσφατη βράβευση του Porto Carras στα Τοurism Awards 2015 στη κατηγορία του Αθλητικού Τουρισμού αποδεικνύει έμπρακτα πως το μοναδικό αυτό resort διαθέτει ισχυρή αθλητική ταυτότητα και δυνατότητα φιλοξενίας κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων».

undefined

Η Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σιθωνίας κ. Κατερίνα Γιουβαρλάκη, σημείωσε: «Η Δημοτική Επιχείρηση στηρίζει και προάγει το διήμερο των αθλητικών δραστηριοτήτων που θα λάβουν χώρα στο Porto Carras Grand Resort. Aπό την πλευρά μας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή του 2ου Porto Carras Half Marathon Spring, στηρίζοντας έτσι την πρωτοβουλία του PortoCarras για την ανάδειξη του εναλλακτικού τουρισμού στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Τα αθλητικά δρώμενα στην περιοχή μας είναι μια μορφή εναλλακτικού τουρισμού που θέλουμε να αναπτύξουμε και να αναδείξουμε γι αυτό και κάθε τέτοια προσπάθεια τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης».

undefined

Στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε επίσης και ο Γενικός Διευθυντής του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γιώργος Μπρουτζάς, τονίζοντας ότι: «Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής είναι υποστηρικτής τέτοιων μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, δίνοντας τη βοήθεια και την αίγλη του σε τέτοια event. Το μοντέλο ήλιος & θάλασσα δεν αρκεί από μόνο του για να διαμορφώσει το τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής γι αυτό και υποστηρίζουμε την εξαιρετική πρωτοβουλία του PortoCarrasGrandResortτο οποίο προσφέρεται για τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητικό τουρισμό στην Βόρεια Ελλάδα. Θα είμαστε πάντα κοντά σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα».

Τέλος, το λόγο έλαβε και ο Race Director του Xterra Greece, κ. Κωνσταντίνος Κουμάργιαλης, ο οποίος υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Το XTERRA αποτελεί το κορυφαίο brand στα multisport events σε όλο τον κόσμο με παρουσία σε 25 χώρες. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα σε διάφορες περιοχές και με μεγάλη μας χαρά διοργανώσαμε με το Porto Carras Grand Resort τον Σεπτέμβριο του 2014 τον πρώτο μας αγώνα, το 1ο Porto Carras Half Marathon Powered by Xterra Greece. O αγώνας είχε μεγάλη επιτυχία και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και θεατές με αποτέλεσμα να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη διοργάνωση του 2ου Porto Carras Half Marathon Spring Powered by Xterra Greece που θα πραγματοποιηθεί στις 30 & 31 Μαΐου 2015. Το διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει ημιμαραθώνιο δρόμο 21 χιλιομέτρων, αγώνες δρόμου 5 & 10 χιλιομέτρων, κολυμβητικό αγώνα 1000, 2500 & 5000 μέτρων, παιδικό αγώνα δρόμου & παιδικό αγώνα κολύμβησης. Ευχαριστούμε το PortoCarrasπου δίνει έμφαση στον αθλητισμό και στηρίζει τον αθλητικό τουρισμό στην Ελλάδα. Οι μοναδικές περιπατητικές διαδρομές που περιβάλλουν τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του resortτο καθιστούν τον ιδανικό προορισμό για τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου. Καλούμε όλο τον κόσμο να κάνει τις εγγραφές του στο site του Xterra, www.xterragreece.com και στο www.portocarrasmarathon.com και εκτιμούμε πως οι φετινές συμμετοχές θα είναι διπλάσιες. Ευχαριστούμε τα στελέχη του Porto Carras και τους φορείς που υποστηρίζουν το Porto Carras Half Marathon Spring Powered by Xterra Greece και είμαστε βέβαιοι πως θα αποτελέσει για όλους μια ακόμα ξεχωριστή εμπειρία».

Εγγραφές:

Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.xterragreece.com και στο www.portocarrasmarathon.com.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχει τακτοποιηθεί η πληρωμή του ποσού στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό του XTERRA Greece, εντός 3 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης.        

Eurobank EFG 0026 0142 96 0200328084

ΙΒΑΝ: GR9502601420000960200328084

Παρακαλούμε όπως αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο σας στο έγγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο πεδίο, εφόσον η πληρωμή σας γίνεται μέσω e-banking.

Για Πληροφορίες / Διευκρινήσεις στο 6934-696191 και 210 3716376

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο