Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort : Στην έκθεση της Σμύρνης!

 

Το Porto Carras Grand Resort συμμετείχε στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο «Izmir», με τη συμμετοχή αρκετών χωρών και την έντονη παρουσία της Ελλάδας από επαγγελματίες του τουρισμού.

Το συγκρότημα Porto Carras Grand Resort πρωτοστατεί για άλλη μια φορά, συμμετέχοντας στις πιο δημοφιλείς εκθέσεις, επιδιώκοντας να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας, για την αύξηση του Τουρκικού εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα και στη Χαλκιδική με ενέργειες, α.-) προβολής των προτερημάτων ευρύτερου τουριστικού ενδιαφέροντος και των αξιοθέατων της περιοχής, β.-) δημιουργίας καναλιών επικοινωνίας με ηγετικούς τουριστικούς φορείς της Τουρκίας, γ.-) που αφορούν  στην απλοποίηση έκδοσης visas στους Τούρκους τουρίστες και δ.-) που αφορούν στην αναβάθμιση των συνδέσεων Σμύρνης με Θεσσαλονίκη (αεροπορικώς ή οδικώς). 

Αν και η αεροπορική σύνδεση της Σμύρνης με την Θεσσαλονίκη, που εγκαινιάστηκε το 2013, απέδωσε καρπούς και φαίνεται να αποδώσει περισσότερο το 2014, θα πρέπει να γίνουν και ενέργειες για την αναβάθμιση της οδικής σύνδεσης με την γείτονα χώρα, δεδομένου ότι μεγάλος αριθμός Τούρκων τουριστών επισκέπτεται την Β. Ελλάδα οδικώς.  Μια τέτοια ενέργεια θα αναβαθμίσει τον τουρισμό της Χαλκιδικής, η οποία προσφέρεται πέρα των μορφών του κλασικού τουρισμού και για εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως  π.χ. θρησκευτικού, αρχαιολογικού, συνεδριακού,  υγείας & ευεξίας, golf, περιπατητικών διαδρομών, θαλάσσιου τουρισμού, διοργάνωσης ιππικών αγώνων  και άλλων.

Για το Porto Carras Grand Resort, η συμμετοχή στην τουριστική έκθεση της Σμύρνης, σηματοδοτεί την στοχευμένη του στρατηγική που έχει υιοθετήσει, για «άνοιγμα» στην Τουρκική αγορά. Τέτοιου είδους ενέργειες βοηθούν καταλυτικά στην αύξηση της τουριστικής κίνησης σε όλη την Β. Ελλάδα και  στην Χαλκιδική και για τον σκοπό αυτό το Porto Carras Grand Resort θα προχωρήσει σε συνεργασίες και διαρκή επικοινωνία με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας.

Για άλλη μια χρονιά η παρουσία του Porto Carras Grand Resort λειτούργησε ως πρέσβης του Ελληνικού τουρισμού στην Τουρκία, δεσμευόμενο για περισσότερες δράσεις στο εγγύς μέλλον!

 

Στη φωτογραφία απεικονίζεται στα δεξιά ο κος Τάσιος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής μαζί με τον sales manager του Πορτο Καρράς κο Φώτη Πολίτη και τον General Director του Πόρτο Καρράς κο Χρήστο Ζήκο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο