Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Σεμινάριο πυρασφάλειας στο Porto Carras Grand Resort!

undefined

 

Ειδικό επιμορφωτικό σεμινάριο πυρασφάλειας στο προσωπικό του Porto Carras Grand Resort πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12/5/2017 ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά και της ιδιαίτερης ευαισθητοποίησης και προσοχής που δείχνει το ιστορικό ξενοδοχειακό συγκρότημα στην πρόληψη και αντιμετώπιση έκτακτων φυσικών γεγονότων όπως οι πυρκαγιές. 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από ειδικό πυροσβεστικό κλιμάκιο του παραρτήματος της πυροσβεστικής Νέου Μαρμαρά Σιθωνίας Χαλκιδικής με χρήση προβολικών multimedia μέσων και επεκτάθηκε λεπτομερώς πάνω σε όλα τα θέματα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης.

 undefined

Η επιμόρφωση του προσωπικού του Porto Carras Grand Resort σε διάφορα ζητήματα του ευρύτερου τομέα της ασφάλειας, όπως είναι και η πυρασφάλεια, αποτελεί διαρκή μέριμνα της ιδιοκτησίας του ξενοδοχειακού συγκροτήματος διότι θωρακίζει τις συνθήκες εργασίας τους όπως επίσης εμπεδώνει και στους φιλοξενούμενους και πελάτες του φημισμένου θερινού προορισμού διακοπών και αναψυχής το αίσθημα της ασφάλειας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο