Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Porto Carras-Villa Galini Πιστοποίηση ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ

undefined

 

Η ιστορική Βίλλα Γαλήνη του Porto Carras Grand Resort έλαβε μετά από επιθεώρηση από τον διαπιστευμένο φορέα ελέγχων, επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων TÜV HELLAS (TÜVNORD), βεβαίωση χρήσης του σήματος «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ» με αρ. μητρώου  Α.Μ:12626  (κωδικός Ξ.Ε.Ε.). 

To «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ» αποτελεί μέρος της «Μεσογειακής Διατροφής» η οποία έχει κηρυχθεί ως «Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας» από την UNESCO. 

Η Βίλλα Γαλήνη έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα ξενοδοχειακά καταλύματα του Porto Carras Grand Resort τα οποία λαμβάνουν το σήμα «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ» το οποίο εξασφαλίζει την παροχή ποιοτικού παραδοσιακού ελληνικού πρωινού στους φιλοξενούμενους αλλά και την προβολή της ελληνικής διατροφικής συμβολής στη μεσογειακή διατροφή! 

Άλλωστε η ελληνική παραδοσιακή διατροφή συνάδει απόλυτα με την ασύγκριτη παραδοσιακή αρχιτεκτονική και ομορφιά της Βίλας Γαλήνη, η οποία αποτελεί σημαντικό μνημείο ιστορικής ελληνικής κληρονομιάς. 

undefined

undefined

Η «Βίλα Γαλήνη» βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο πευκοδάσος του Porto Carras προσφέροντας μοναδική πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Εμπνευσμένη από τη μοναστηριακή αρχιτεκτονική του Αγίου Όρους, σχεδιάστηκε τη δεκαετία του ‘60 από τον διακεκριμένο αρχιτέκτονα Καψαμπέλη και είναι μέλος των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης και των Ιστορικών Ξενοδοχείων Yάδες, βραβευμένη από το Condé Nast Traveller.

Αποτέλεσε χώρο φιλοξενίας διάσημων και σημαντικών ανθρώπων όπως η Βασίλισσα Juliana της Ολλανδίας, ο Salvador Dali, ο Francois Mitterrand, οι Rockefellers, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο Valery Giscard d’Estaing, η Gina Bachauer, o Vladimir Putin και πολλές άλλες προσωπικότητες.

Στα 24 πολυτελή δωμάτια και σουίτες της βρίσκονται κειμήλια, ιστορικά αντικείμενα, αλλά και λεπτομέρειες, όπως το μπάνιο που σχεδιάστηκε από τον Salvador Dali, μωσαϊκά πλακάκια από τον Yves St Laurent, το πιάνο της – σχεδόν μόνιμης κατοίκου – Gina Bachauer τα οποία συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό.

Προσφέρει πάντα μια ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες της και μια απόλυτα μοναδική εμπειρία διαμονής στους εκλεκτούς φιλοξενούμενούς της.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο