Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Πιστοποίηση Iso της Μαρίνας Porto Carras

 

Στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών του συγκροτήματος για αναβάθμιση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών του τόσο σε επίπεδο ποιότητας, υγιεινής, ασφάλειας όσο και διαδικασιών σχετικών με διαχείριση πελατών, ως επίσης και σε επίπεδο ανταγωνιστικότητας, το Porto Carras Grand Resort συνεργάζεται με διάφορες αναγνωρισμένες εταιρίες ελέγχου και πιστοποίησης, μεταξύ των οποίων και με τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης EQA Hellas.

O Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης EQA Hellas, επιθεώρησε και πιστοποίησε τη Μαρίνα Porto Carras  κατά ISO 9001.

Οι διακρίσεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η Μαρίνα Porto Carras είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική μαρίνα της Βορείου Ελλάδος και βραβεύεται με τη Γαλάζια Σημαία κάθε χρόνο. Με  δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 315 σκάφη, η μαρίνα έχει 5,5 μέτρα βάθος και επιτρέπει την πρόσβαση σε σκάφη αναψυχής μέχρι 55 μέτρα σε μήκος. Υπάρχουν 296 μονάδες τροφοδοσίας (220-380 volt) και υδροδότησης των σκαφών (bollards), σύστημα διευκόλυνσης εισόδου σκαφών, τηλέφωνο, wi fi και υπηρεσίες τηλεόρασης. Επιπλέον, φωτιστικά σε όλη την χερσαία περιοχή, σωστικά μέσα και μόνιμη εγκατάσταση πυρόσβεσης, σταθμό καυσίμων, συμπλέγματα κοινόχρηστων τουαλετών-ντους, πλυντήριο,  στεγνωτήριο, καρνάγιο επισκευής σκαφών, χερσαίο χώρο απόθεσης σκαφών, καθώς και εστιατόρια, bars και καταστήματα, συμπληρώνουν την πληθωρικότητα των ποιοτικών υπηρεσιών της μαρίνας.

Στη Μαρίνα Porto Carras οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν με ένα γεύμα ή ένα ποτό σε ένα από τα εστιατόρια / μπαρ της Μαρίνας, παρακολουθώντας τα υπερπολυτελή σκάφη και ιστιοπλοϊκά και απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα.

Στο εστιατόριο «Τσιπουράκι» στη Μαρίνα οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν το φρέσκο ψάρι, τα ελληνικά θαλασσινά Tapas με ούζο ή με ένα από τα εκλεκτά κρασιά ή τσίπουρο του Κτήματος Πόρτο Καρράς.

Για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, με θέα στη γραφική μαρίνα η τρατορία «Άστρο» αποτελεί την τέλεια επιλογή για ορεκτικά, pizza, pasta και ριζότο, ειδικά ποιοτικά κυρίως πιάτα, σαλάτες και δροσιστικά cocktails.

Η Μαρίνα Porto Carras ενδείκνυται επίσης και για όσους θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους καθώς στην χερσαία ζώνη της κύριας προβλήτας της, λειτουργούν μια σειρά από διάφορα καταστήματα. Κοσμήματα, μπιζού, προϊόντα λαϊκής τέχνης, ένδυση, υποδήματα, mini market, εξοπλισμός παραλίας και παιχνίδια είναι μερικά από αυτά που μπορεί κάποιος να βρει στο εμπορικό κέντρο της μαρίνας.

Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με τον καπετάνιο της μαρίνας οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί στο γραφείο της μαρίνας.

Η ασφάλεια των πελατών και των σκαφών της μαρίνας, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για το Porto Carras Grand Resort και για τον σκοπό αυτό η μαρίνα είναι πλήρως περιφραγμένη και φυλάσσεται συνεχώς τόσο μέσω καμερών κλειστού συστήματος τηλεόρασης (CCTV), όσο και με την συνεχή ύπαρξη security σε 24ωρη βάση (εποχούμενη και πεζή).  

Οι εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Porto Carras Grand Resort και της μαρίνας αυτού, διακρίνονται για την ασφάλεια που προσφέρουν και αποτελούν το κατάλληλο προορισμό για όλους. Η Μαρίνα Porto Carras είναι ένα από τα ασφαλέστερα φυσικά λιμάνια της χώρας και η θέση της ενδείκνυται για εξορμήσεις στο σύμπλεγμα των Σποράδων, στο Πήλιο, στη Κασσάνδρα, στο Άγιο Όρος και σε ένα πλήθος άλλων επιλογών.

Λόγω αυτών των ποιοτικών και ασφαλών υποδομών και υπηρεσιών, η Μαρίνα Porto Carras επιλέγεται συνεχώς ως μέρος αθλητικών εκδηλώσεων και δρωμένων. Από το 1978 έως σήμερα διοργανώνονται συνεχώς Διεθνή και Πανελλήνια Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, ως επίσης και το περίφημο Κύπελλο  Βορείου Αιγαίου .

Πιστό στη δέσμευσή του το Porto Carras Grand Resort  παρέχει σταθερά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ στο ίδιο επίπεδο παραμένουν και οι στόχοι που θέτει, γι αυτό είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που η Μαρίνα Porto Carras Grand Resort διασφαλίζει την εμπιστοσύνη του επισκέπτη καθιερώνοντας την ως τον ασφαλή προορισμό για όλους!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο