Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών Ποδοσφαίρου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς

 

Για δεύτερη χρονιά διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων & Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στις άριστες εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς στην Σιθωνία Χαλκιδικής, όπου συμμετείχαν χώρες όπως Ρωσία, Αρμενία, Ελλάδα, Αγγλία και πολλές άλλες.

Από τις 3 Ιουνίου 2013 και για μία εβδομάδα, οι αγώνες έλαβαν χώρα σε διάφορες πόλεις όπως Θεσσαλονίκη, Λονδίνο και ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ – Χαλκιδική. Ο τελικός του κυπέλλου SUPER CUP GREECE 2013 διεξήχθη την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 στο συγκρότημα Πόρτο Καρράς.

Το 2011 ξεκίνησε η συνεργασία του Πόρτο Καρράς με την ΙΑFA, όπου τότε η οργάνωση στέφθηκε με τεράστια επιτυχία με συμμετοχές Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ουκρανίας, Αρμενίας, Ρωσίας, Αγγλίας κ.α. Αξίζει να σημειωθούν μερικοί από τους ποδοσφαιριστές παγκόσμιου βεληνεκούς που πήραν μέρος στην οργάνωση όπως Aleksandr Khatskevich, Sergey Rebrov, Vitaly Kosovskiy, Andrey Husin, Vladislav Vaschuk.

Οι οργανωτές της ΙΑFA θέλουν να καθιερώσουν το SUPER CUP GREECE  στο συγκρότημα ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ, ως ένα ετήσιο αθλητικό θεσμό,  με σκοπό να αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές της Χαλκιδικής, τον αθλητικό τουρισμό κλπ.

Όλη η διοργάνωση στηρίζεται από το Πόρτο Καρράς και την ΙΑFA.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο